Snart skal spillerne i Sønderborg Golfklub på græs

19. marts 2021 Sport

Den nye sæson for juniorer i Sønderborg Golfklub starter onsdag den 7. april klokken 16:45 – 18:00, hvor alle juniorer der har lyst til at spille golf er velkommen, skriver golfklubben i en pressemeddelelse.

I juniorsæsonen er der løbende forskellige turneringer, hvor det sociale sættes i focus, selvom man konkurrerer mod hinanden. Ligeledes bliver der arrangeret en golfcamp, som bliver holdt over et par dage, så mød endelig op og mød dine nye golfkammerater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubbens elitespillere

For elitespillerne i Sønderborg Golfklub starter sæsonen med et spillermøde i klubhuset lørdag den 27. marts klokken 10, hvor alle interesserede er velkomne, skriver klubben.

Elitetræningen er målrettet mod at forbedre den enkeltes kompetencer, golf er jo en individuel idrætsgren.

Alligevel er holdet og fællesskabet i høj grad i centrum.

Man behøves ikke have et handicap på et enkelt ciffer, men man må gerne have ambitionen om at få det.

Spillerne hjælper hinanden med tips, feedback og øvelser og selvom der er konkurrence, glæder man sig også over hinandens succeser.

Golfklubbens Pro, Troels Thybo, tilrettelægger træningen med fokus på den enkeltes udvikling og integrerer blandt andet data fra Trackman i feedbacken.

Der er en ugentlig fællestræning med holdet, som suppleres med individuel træning og spil på banen.

 

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...