Socialdemokraterne går i lokal valgkamp mandag

17. januar 2015 Politik

På mandag trækker lokale medlemmer fra Socialdemokraterne i arbejdstøjet og kaster sig ind i valgkampen sammensocialdemo. med de socialdemokratiske byrådsmedlemmer.

Svend Erik Petersen fortæller, at Socialdemokraterne er på gaden for at snakke beskæftigelse på mandag.

Svend Erik Petersen fortæller, at Socialdemokraterne er på gaden for at snakke beskæftigelse på mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen, der er i spidsen for en landsdækkende kampagne, hvor det handler om at fortælle vælgerne, at det er Socialdemokraterne, der har skabt små 40.000 jobs og dermed skal have en del af æren for, at 30.000 flere er kommet i arbejde.

“Vi er på gaden mandag i tidsrummet fra 13.00 til ca 16.00. Vi vil gerne snakke beskæftigelse med interesserede og uddele roser og brochurer omkring beskæftigelsessituationen”, siger byrådsmedlem Svend Erik Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraterne kan du møde på torvet i krydset Perlegade/Jernbanegade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...