Socialdemokraterne går i lokal valgkamp mandag

17. januar 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

På mandag trækker lokale medlemmer fra Socialdemokraterne i arbejdstøjet og kaster sig ind i valgkampen sammensocialdemo. med de socialdemokratiske byrådsmedlemmer.

Svend Erik Petersen fortæller, at Socialdemokraterne er på gaden for at snakke beskæftigelse på mandag.

Svend Erik Petersen fortæller, at Socialdemokraterne er på gaden for at snakke beskæftigelse på mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen, der er i spidsen for en landsdækkende kampagne, hvor det handler om at fortælle vælgerne, at det er Socialdemokraterne, der har skabt små 40.000 jobs og dermed skal have en del af æren for, at 30.000 flere er kommet i arbejde.

“Vi er på gaden mandag i tidsrummet fra 13.00 til ca 16.00. Vi vil gerne snakke beskæftigelse med interesserede og uddele roser og brochurer omkring beskæftigelsessituationen”, siger byrådsmedlem Svend Erik Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraterne kan du møde på torvet i krydset Perlegade/Jernbanegade.

15. april 2024 Samfund, Sønderborg

Vikingeklubben åbner

15. april 2024 Samfund

Vi åbner Vikingeklubben igen på fredag kl. 06:00, oplyser bestyrelsen. Søndag fra kl. 12-14 er der officiel indvielse med øl og pølser til medlemmerne. Klubben har været lukket siden stormfloden, hvor skaderne på bygningen var omfattende. Vægge blev ødelagt, klinker flået af gulvet, døre og brusevægge blev revet ud. El-installationer stod under vand, højvandsskotter var […]

Læs mere...