Socialdemokraterne: Hvor finder Venstre pengene?

5. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Bjørn Allerelli, Socialdemokraterne, skriver:

Hvor vil Venstre i Sønderborg dog finde pengene fra de til 20% nedsættelse af en SFO plads? Dette forslag vidner i allerhøjeste grad om, at Venstre hellere slynger om sig med valgpropaganda og varm luft, der er så langt fra fornuftig økonomisk ansvarlighed som det er muligt, end at komme med reelle forslag til, hvordan og hvor de vil finde pengene i kommunens økonomi til at løse de udfordringer vi står overfor!

Bjørn Allerelli undres over Venstre.
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor vil Venstre finde de godt 800 mio. kr. der kommer til at mangle i kommunekassen uden at sætte skatten op? Vi har stadig til gode at høre hvilke skoler, børnehaver eller plejehjem det skal gå ud over.

Sønderborg Kommune har overskud, vil Venstre sikkert plædere. Det er muligt, men på hvilken baggrund og bekostning? Der er et hav af kommunale opgaver, besluttet af byrådet, der ikke er sat i gang og det stort set inden for alle områder. Arbejdsløse der ikke er kommet på opkvalificerende kurser, skoler der ikke er blevet renoverede osv. Listen er lang og det er listen af ofre også.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor er den økonomiske ansvarlighed Venstre? Ikke uden grund at Venstre var eneste parti i Sønderborg Byråd, der ikke stemte for budgettet. Alle andre ansvarlige partier bakkede op om forslaget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...