Søndag blev der delt gratis madvarer ud

Frivillige fra Stop Spild Lokalt. Foto: Ole Kæhler
Frivillige fra Stop Spild Lokalt. Foto: Ole Kæhler
19. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag blev der delt gratis madvarer ud til mennesker, som har svært ved at få økonomien til at hænge sammen og det var lokale frivillige fra Stop Spild Lokalt, der havde sat scenen i Frivillighedens Hus.

“Sent lørdag aften var vi rundt og hente madvarer, som ellers ville falde for sidste dato, i varehusene. Derefter blev alt registreret, så varerne eventuelt kan spores”, siger tovholder for frivilliggruppen , Brith Nielsen til SønderborgNYT.

De overskydende madvarer er hentet i Kvickly i Nordborg, Bilka og føtex i Sønderborg samt Netto i Rødekro, Aabenraa, Østergade i Sønderborg og også i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag var der ti frivillige som brugte deres aften på at hjælpe og i dag, søndag, er der 15 mand på banen.

“Jeg vil gerne hjælpe Brith Nielsen, som jeg har kendt i mange år og så er det jo i en god sags tjeneste”, siger Jeannet Jensen til SønderborgNYT.

Det er tredje gang der deles mad ud og denne gang kom der flere for at hente, end der har gjort de to foregående gange.

Her er der billeder fra Stop Spild Lokalt.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...