Sønderborg Friskole: Glimrende støttefest – trods publikumssvigt

10. maj 2015 Sønderborg

Lørdag blev der dagen lang spillet masser af musik i gården bag Sønderborg Friskole og det var en flot række, velspillende lokale bands, der stillede op for at støtte skolen. Tanken med arrangementet var, at rigtigt mange IMG_6909sønderborgensere kunne få en festlig dag og samtidig kunne familier, der har indskrevet deres børn i friskolen mødes.

Artiklen fortsætter under annoncen

En stor del af bestyrelsen og adskillige forældre havde påtaget sig en række frivillig-opgaver til gavn for deres fælles skole og børnene hyggede sig med hinanden.

Stemningen blev hurtigt lidt a la Bobby Festival – bortset fra, at der ikke dukkede ret mange sønderborgensere op og lyttede med. Måske var det en fordel, fordi det gav god plads, som børnene kunne boltre sig på.IMG_7029

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste større arrangement bliver: Første skoledag efter sommerferien.

På søndag er dørene til Sønderborg Friskole åbne igen, men kun for rundvisninger og indskrivning, Det er mellem kl. 11 og 12.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...