Sønderborg Futsal sejrede på hjemmebane

24. oktober 2022 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag aften stod Sønderborg Futsal overfor et hold EastsideViborg og Sønderborgholdet pressechef, Lars Karlsen fortalte til SønderborgNYT, at man ikke rigtigt kender noget til Viborgholdet.

“Det er et ungt hold og efter sigende skulle de spille hurtigt”, sagde Lars Karlsen.

I dagens kamp i Humlehøj-hallerne fik Sønderborg Futsals nye målmand, Maksym Lysenko fra Ukraine, debut. Maksym Lysenko har spillet professionel Futsal i mange år i udlandet, hvor det er blevet til flere mesterskaber. Han bringer masser af erfaring og viden som han deler glædeligt ud af til træninger.

Sønderborg Futsal scorede to gange i førte halvleg og det gentog de i anden halvleg, mens Eastside Viborg-spillerne ikke fik sendt bolden i Sønderborgs mål. Altså en sejr på 4-0.