Sønderborg Futsal U15-drenge er danske mestre

14. marts 2022 Sport Skrevet af: Redaktion

I weekenden blev der spillet DM i Futsal for ungdom og her endte U15-drengene fra Sønderborg Futsal med at kunne lade sig kåre som Danske Mester 2022. Holdet som bliver trænet af Ajdin Blenishti og Arlind Rrahmanii har først deltaget i de regionale kampe over 3 stævner. Efter at holdet havde vundet alle 3 stævner suverænt deltog de i det regionale mesterskab 2022 i januar måned som de vandt, skriver Sønderborg Futsal.

Derefter har holdet deltaget i de Jyske Mesterskaber i slutningen af februar måned som de ligeledes vandt.Nu stod den på den helt store udfordring og det alle drenge har set frem til. DM i Futsal også endda på hjemmebane op i Skansen.

Første kamp blev spillet mod Glostrup. Her startede kampen meget sløjt og der gik lang tid før den første scoring kom.

Her var anfører for Sønderborg holdet, Albert Rrahmani, skarp foran målet da han bringer holdet foran 1-0. Mod slutningen af kampen var det igen Albert Rahmani, som var skarp foran mål, da han scorer til 2-0 for Sønderborg. Dette resultat blev også slutstillingen.

Nu ventede der en finalekamp mod Skibsby-Højene IF om at blive DM. Det startede meget skidt for Sønderborg holdet, da de efter 5 min kom bagud 0-1 og minuttet efter kom de også bagud 0-2. Mod slutningen af 1. halvleg kom der spænding i kampen igen da anfører Albert Rrahmani, først får reduceret til 1-2 og kort efter på frispark, får han udlignet til 2-2 og stemningen begyndte at stige blandt publikum.

Kort inden pausen var Skibsby-Højene IF igen foran, da de formår at scorer til pausestillingen 2-3.

Da der blev fløjtet op til 2. halvleg kom Sønderborg ind til kampen med masser af energi og de unge drenge jagtede det udlignede mål. Der skulle gå lang tid før det kom og igen var det Albert Rrahmani der blev noteret som målscorer da han scorer til 3-3.

Stemningen blandt publikum blev helt elektrisk og man kunne mærke i hallen at nerverne sad ud på tøjet. Alt dette blev forløst da Albert Rrahmani bringer Sønderborg foran 4-3 med hans fjedre mål i kampen.

Han fik kronet sin præstation til DM, da Sønderborg kommer foran 5-3 da målmanden Jon Reka spiller en lang bold op til Albert Rrahmani, som på bedste Ronaldo stil, får saksesparket bolden i mål til kæmpestor forløsning blandt alle de fremmødte i hallen som gik amok på lægterne.

Sebastian Larsen fra Sønderborg meldte sig også ind på målkontoen da han lukkede kampen med sit mål til 6-3 som også blev slutstillingen.

Efter kampen var DBU Futsal-udvalget enig i at Albert Rrahmani blev kåret til stævnets bedste spiller, med hans 5 mål i finalen og hans 2 mål i semifinalen.Efter at Albert Rrahmani fik sin personlige pokal og alle spiller på holdet fik deres guldmedalje, blev Pokalen overrakt til holdet, som på bedste vis fik fejret DM guldet med alle de fremmødte fans.

Sønderborg Futsal U15 hold består af følgende spillere: Jon Reka, Albert Rrahmani, Sebastian Larsen, Younes Ibrahim, Enamullah Popalzai, Hamza Alshihabi, Daniel Fuhlendorff, Bertram Lindekrans, Mustafa Shamo, Yourghous Salebi, Mikkel Thorsted Jensen, Shayal Rai og Simon Holm Petersen.