Sønderborg Golfklub startede sæsonen med Påsketurneringen

29. marts 2016 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Traditionen tro blev turneringssæsonen i Sønderborg Golfklub skudt i gang 2. påskedag med den årlige

Glade vindere ved Thybo Proshops Påsketurnering i Sønderborg Golfklub. Fra venstre er det sponsor Troels Thybo, Aase Møller-Hansen, Per Pallesen, Jakob Carl Christensen og Kasper Ludvigsen

Glade vindere ved Thybo Proshops Påsketurnering i Sønderborg Golfklub.
Fra venstre er det sponsor Troels Thybo, Aase Møller-Hansen, Per Pallesen, Jakob Carl Christensen og Kasper Ludvigsen

Artiklen fortsætter under annoncen

Påsketurnering sponsoreret af klubbens proshop, Thybo Proshop. Turneringen havde deltagelse af ikke mindre end 116 deltagere i alderen 9 til 77 år, der måtte kæmpe med en strid og kold blæst, men blev forskånet for regn over de 18 huller, skriver golfklubben i en pressemeddelelse.

A-rækken, der spillede slagspil, blev vundet af Jakob Carl Christensen (72 slag netto). De øvrige tre rækker spillede alle stableford og B-rækken blev vundet af Kasper Ludvigsen (35 point), C-rækken af Aase Møller-Hansen (33 point) og D-rækken af Per Pallesen (34 point).

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover var der præmier for nærmest flag til Per Lykke Hauge (hul 1), John Larssen (hul 12) og Eilert Simonsen (hul 15).

Banen har siden efteråret gennemgået en ændring af hulforløbet omkring hul 10, 11 og 12. Turneringen var den første med det nye hulforløb og Daniel Wolthers Andersen spillede banen i 73 slag brutto (par 72) fra det bagerste teested (TEE 62). De 73 slag er således gældende banerekord med det nye hulforløb.

 

28. marts 2024 Samfund, Sønderborg

Rigtigt mange blev en del af Stop Madspild

28. marts 2024 Samfund

Torsdag stod adskillige mennesker i kø for at hente overskuds-madvarer i Frivillighedens Hus, hvor en gruppe på 18 frivillige stod klar til at dele ud og på den måde var både frivillige og modtagere en del af Stop Madspild, som også bakkes op af en række lokale dagligvarebutikker. “Vi har fået en masse madvarer, som […]

Læs mere...