Sønderborg Jazz Club byder på koncert med Karmen Rõivassepp Quartet

18. november 2020 Kultur
Karmen Rõivassepp Quartet. Pressefoto
Karmen Rõivassepp Quartet. Pressefoto

Karmen Rõivassepp Quartet er en ny og fremadstormende jazzkvartet, der består af Karmen Rõivassepp, vokal, Simon Eskildsen på klaver, Adrian Christensen på bas og Daniel Sommer på trommer.

Kvartetten kreerer musik inspireret af moderne jazz med en sofistikeret melodisk og harmonisk tilgang, et veludviklet musikalsk samspil og en unik legesyge. Alt sammen noget, der puster nyt liv i genren. Rõivassepps musik inviterer lytteren med ind i et univers af ægte lykke, stille melankoli og skjult sorg via besnærende melodier og ærlig historiefortælling på både engelsk og estisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Sønderborg Jazz Club.

Karmen Rõivassepp Quartet udgav i juni 2018 deres debutalbum “Dance Of Sounds”, der fik flotte ord med på vejen af anmelderne. Værket sikrede endda folkene bag en nominering i kategorien The New Danish Jazz Artist til Danish Music Awards 2018. Pladen forener Karmens rene, klare stemme og kvartettens legesyge samspil. “Dance Of Sounds” er kvartettens første store projekt, men mon det er det sidste, vi har hørt fra disse fire talentfulde jazzmusikere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Matinékoncerten spilles i Sønderborghus søndag den 22. november klokken 15.00.

Entreen er 120 kroner i forsalg, 140 kroner ved døren, mens jazzclubbens medlemmer kommer ind for 80 kroner og studerende for 50 kroner.

Forsalget foregår på Sønderborghus’ hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk