Sønderborg Kommune fik tilbygning i gave

2. februar 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Pladsen blev for trang i Østerlund Hus i Nordborg, da Veterantogsforeningen ”E Kleinbahn” skulle i gang med at renovere en større vogn. Men det slog ikke medlemmerne ud. De smøgede ærmerne op, købte materialer og byggede til.  2.300 frivillige arbejdstimer senere stod den 45 m2 tilbygning klar, og så skænkede foreningen den til Sønderborg Kommune.

Østerlundhus.

Østerlundhus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune ejer i forvejen Østerlund Hus, hvor ”E Kleinbahn” holder til. Veterantogsforeningen låner bygningen af kommunen, og som tak har medlemmerne nu forbedret huset med en tilbygning, som de selv har betalt materialerne til.

Men nu er der også lagt skinner ind i bygningen, og det gør det muligt at renovere en ca. 15 meter lang vogn, som familien Gramkow har stillet til rådighed.

Samtidig har kommunen fået en gave, som borgmesteren glæder sig over.

“Jeg vil gerne sige mange tak for gaven og tak for det arbejde, der lægges i foreningen. Det er en fornøjelse at se den store entusiasme, veterantogsforeningen lægger for dagen. De mange frivillige arbejdstimer taler for sig selv. Jeg er også meget imponeret over medlemmernes vedholdenhed – ikke kun i arbejdet med tilbygningen men også i det hele taget med ”E Kleinbahn”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen