Sønderborg Kommune fik tilbygning i gave

2. februar 2015 Frivillige

Pladsen blev for trang i Østerlund Hus i Nordborg, da Veterantogsforeningen ”E Kleinbahn” skulle i gang med at renovere en større vogn. Men det slog ikke medlemmerne ud. De smøgede ærmerne op, købte materialer og byggede til.  2.300 frivillige arbejdstimer senere stod den 45 m2 tilbygning klar, og så skænkede foreningen den til Sønderborg Kommune.

Østerlundhus.

Østerlundhus.

Sønderborg Kommune ejer i forvejen Østerlund Hus, hvor ”E Kleinbahn” holder til. Veterantogsforeningen låner bygningen af kommunen, og som tak har medlemmerne nu forbedret huset med en tilbygning, som de selv har betalt materialerne til.

Men nu er der også lagt skinner ind i bygningen, og det gør det muligt at renovere en ca. 15 meter lang vogn, som familien Gramkow har stillet til rådighed.

Samtidig har kommunen fået en gave, som borgmesteren glæder sig over.

“Jeg vil gerne sige mange tak for gaven og tak for det arbejde, der lægges i foreningen. Det er en fornøjelse at se den store entusiasme, veterantogsforeningen lægger for dagen. De mange frivillige arbejdstimer taler for sig selv. Jeg er også meget imponeret over medlemmernes vedholdenhed – ikke kun i arbejdet med tilbygningen men også i det hele taget med ”E Kleinbahn”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Samfund, Sønderborg

Sønderborg er klar til at tage imod flere ukrainere

30. november 2022 Samfund

Den infrastruktur, der skal sikre el, vand og varme i Ukraine, er ødelagt af russerne og der er kommet meldinger om, at endnu flere ukrainere vil forlade hjemlandet fra nu af, fordi vinteren sætter ind – og det betyder, at der er mulighed for, at Danmark og dermed også Sønderborg skal tage imod flere ukrainske […]

Læs mere...