Sønderborg Kommune skyder Deleby-projektet i gang

1. juni 2016 Sønderborg

Måske kan vi bruge vores bygninger og byrum på nye måder, så vi udnytter dem bedre?

Måske kan vi lave en plan, så vores transportmidler kommer mere ud at køre?

Vi kan give ting, vi ellers ville have smidt ud, videre, eller vi kan gå sammen og aftale, hvad vi skal gøre, hvis der sker noget uforudset som en oversvømmelse?

Måske kan vi også bare gøre mere for hinanden som naboer eller i en bydel?

Mange steder i samfundet vinder delekulturen frem, og byrådet i Sønderborg har vedtaget at blive partner i det landsdækkende Projekt Deleby for at være med på de nyeste ideer og både indsamle og udbrede viden blandt kommunens borgere, virksomheder og iværksættere, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg lægger mandag 6. juni kl. 16-20 ud med en Deledag i form af en fyraftensworkshop i cafeen på Alsion, hvor interesserede virksomheder, iværksættere, foreninger og borgere – også gerne unge borgere – er meget velkomne.

Læs mere på Sønderborg Kommunes hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...