Sønderborg Kommune skyder Deleby-projektet i gang

1. juni 2016 Sønderborg

Måske kan vi bruge vores bygninger og byrum på nye måder, så vi udnytter dem bedre?

Måske kan vi lave en plan, så vores transportmidler kommer mere ud at køre?

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Vi kan give ting, vi ellers ville have smidt ud, videre, eller vi kan gå sammen og aftale, hvad vi skal gøre, hvis der sker noget uforudset som en oversvømmelse?

Måske kan vi også bare gøre mere for hinanden som naboer eller i en bydel?

Mange steder i samfundet vinder delekulturen frem, og byrådet i Sønderborg har vedtaget at blive partner i det landsdækkende Projekt Deleby for at være med på de nyeste ideer og både indsamle og udbrede viden blandt kommunens borgere, virksomheder og iværksættere, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg lægger mandag 6. juni kl. 16-20 ud med en Deledag i form af en fyraftensworkshop i cafeen på Alsion, hvor interesserede virksomheder, iværksættere, foreninger og borgere – også gerne unge borgere – er meget velkomne.

Læs mere på Sønderborg Kommunes hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...