Sønderborg Lufthavn lukket – fly kørt af banen

22. oktober 2016 112

Et charterfly, der tidligere i dag skulle afsted fra Sønderborg Lufthavn, er kørt af banen og det betyder at Sønderborg Lufthavn er lukket på ubestemt tid.

” I forbindelse med at flyet taxier ud til sin startposition kommer flyer ud i kanten af banen og synker ned. Piloten forsøger at få flyet fri ved at give motorerne gas, men det lykkedes ikke og da motorerne kommer faretruende tæt på jorden vælge piloten at opgive at få flyet fri ved egen hjælp”, fortæller Christian Berg, direktør for Sønderborg Lufthavn til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kom ingen til skade da flyet kørte fast. Passagererne har nu forladt flyet og sidder netop nu i et afspærret område af Sønderborg Lufthavn, hvor de får tilbudt krisehjælp samt mad og drikke.

Se også: TV: TUI-fly kørt fast i Sønderborg Lufthavn

Læs også: Havarikommissionen tilkaldt til Sønderborg Lufthavn

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...