Sønderborg Squash Club er tilbage på 1. pladsen

20. januar 2018 Uncategorized

Sønderborg Squash Club, SSC, havde forleden, i den første kamp i anden spillerunde, på hjemmebane besøg af Odenseholdet OSC .

SSC havde holdt juleferie som tophold i 3. division, men blev mandag af OSMK henvist til anden pladsen med 2 point op til OSMK.

Der skulle altså en sejr til for at SSC kunne genindtage førstepladsen. Poul Henning Midtgård måtte melde fra til aftenens dyst, hvilket gav plads til Sune Roed Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ellers var holdet som tidligere annonceret. Ivan Abad, Aron Andresen og Stephanie Riding.

Ivan Abad og Stephanie Riding vandt begge deres to kampe med 3-0.

Det var dog i deres første sæt, hvor julepausen havde sat sine spor. De måtte begge spille til 12-10 før de havde trukket sættet hjem. Derefter var der ingen tvivl om udfaldet.

Aron Abad sled sig i sin første kamp til en næsten heroisk 3-2 sejr hvor parterne skiftes til at vinde et sæt. Aron Abad trak det længste strå i det 5. og sidste sæt, som blev vundet med 11-7.

I sin anden kamp fulgte han godt med i første sæt, men kunne ikke stille noget op i de sidste to og måtte se sig slået med 3-0.

Sune Roed Andersen tabte trods en kæmpe indsats begge sine kampe henholdsvis med 1-3 og 2-3.

Den sidste 5-sætter var meget jævnbyrdig.  Andet sæt blev først afgjort ved 18-20 i modstanderens favør.

Slut resultatet blev en 5-3 sejr til SSC, som dermed efter i et par dage at have været detroniseret fra  1. pladsen kunne genindtage pladsen og stadig ubesejret i 6 kampe

Næste kamp i 7. spillerunde der spilles den 1. februar er igen på hjemmebane, mod Esbjerg3

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk