Sønderborg Squash Club på Corona-pause med to nederlag i bagagen

30. oktober 2020 Sport

Squash-spillernes turnering nåede ikke længere end til runde tre, før den igen blev indhentet af Coronaen.

Med de nye retningslinjer fra myndighederne har Dansk Squash forbund besluttet, at  alle divisioner i holdturneringen, med undtagelse af Elitedivisionen, pointmæssig fastfryses årets ud.

Efter nytår vil der igen blive taget stilling til, om turneringen kan genoptages.

Sønderborg Squash Clubs to divisionshold nåede lige at få runde tre afsluttet, inden spilstoppet blev besluttet, skriver klubben til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

To nederlag

I 2 division mødte SSC1 på udebane Odense-holdet, OSC2

Taget i betragtning at holdet her i tredje runde tabte 5-3 til OSC2 – og der kun er 3 point optil første pladsen – er pauseplaceringen på 3. pladsen. Det må være et godt udgangspunkt, når turneringen igen starter.

SSC2 mødte i samme spillerunde på udebane 3. divisionens tophold OSMK. Her blev det, selv om SSC mandskabet kæmpede bravt, til en regulær afklapsning på 8-0, hvilket efterlader SSC2 mandskabet på divisionens jumboplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er tæt løb i bunden – og der mangler syv spillerunder, så der er tid til forbedringer

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...