Sønderborg Volleyball Klub skal træne skoleelever

16. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Fysisk aktivitet er en vigtig forudsætning for børns sundhed, trivsel og læring. Det er baggrunden for, at sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune har fokus på at involvere dagtilbud og folkeskoler i aktiviteter, som øger børns trivsel og sundhed. Det gælder også det volleyballforløb, som udvalget netop har godkendt.

Helge Larsen glæder sig over at flest muligt holder sig i form. Det øger livskvaliteten og gavner den fælles økonomi.

Helge Larsen glæder sig over at flest muligt holder sig i form. Det øger livskvaliteten og gavner den fælles økonomi.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Børns trivsel er helt afgørende for, at de kan modtage læring i skolen og dermed få et godt grundlag for et godt liv med uddannelse og job. Trivsel er også forbundet med bevægelse, og god trivsel kan bidrage til at mindske risikoen for overvægt”, siger sundhedsudvalgets formand, Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Volleyballforløbet betyder, at trænere fra Sønderborg Volleyball Klub besøger skolerne med lektioner, og at der 16. november holdes et stævne, hvor alle klasser inviteres og bydes på sunde madpakker. Udvalget har bevilget 80.000 kr. til projektet, som bl.a. skal bruges til indkøb af stænger til net i børnestørrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Et vigtigt element i vores målsætning er også “åben skole”-tanken, som har fokus på at integrere de enkelte skolers undervisning i det lokale miljø, ikke mindst det lokale foreningsliv. Foreningerne er hjørnestene i lokalområdernes aktiviteter, og det er vigtigt, at det bliver naturligt for børn at deltage i de fællesskaber, som foreningerne rummer, ligesom det er sundt at erfare noget om dynamikken i foreningerne, som kun kan leve, når der både ydes og nydes. De tanker vil vi også gerne plante i børnene via dette projekt”, siger Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Augustenborg

Augustenborgs fremtidsmuligheder er større end de fleste forestiller sig

26. januar 2022 Kultur

Augustenborg er noget særligt og med hertugernes fortælling, så fortælles grænselandets historie, hvor Augustenborg er helt central og havde stor betydning for hele grænselandet. Byen var et magtcentrum og den kulturarv skal vi passe på. Sådan sagde borgmester Erik Lauritzen i sit oplæg til et borgermøde, der tirsdag aften fandt sted i Augustenborg Hallerne og […]

Læs mere...