Sønderborgforeninger får penge fra I.P. Nielsen Fonden

20. juni 2014 Frivillige

 

Bestyrelsen for I.P. Nielsen Fonden til minde om Dronning Ingrid havde 62 ansøgninger, der skulle gennemgås, da fristen for at søge i år var udløbet. 11 af dem er imødekommet, og modtagerne kan glæde sig til en uddeling med kongelig deltagelse mandag den 4. august.

Prinsesse Benedikte er med til at dele legater ud. Foto: Kongehuset

Prinsesse Benedikte er med til at dele legater ud. Foto: Kongehuset

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er i år syvende gang, der uddeles legater fra fonden. Og bestyrelsen vil den 4. august på Brundlund Slot i Aabenraa fordele 195.496 kroner.

Blandt modtagerne er Sønderborgs Sportsdykker Klub, Vollerupgård, Det Lille Teater i Gråsten, KFUm-spejderne i Rinkenæs, ProjectZero i Sønderborg og Broager Bueskytter.

Fonden er oprettet i forbindelse med salget af I.P. Nielsen Hjemmet i Sønderhav – huset, som nu rummer restaurant Bind. Fonden har siden oprettelsen i 2007 haft HKH Prinsesse Benedikte som protektor, og hun har hvert eneste år siden glædet fondsbestyrelsen og legatmodtagerne ved selv at være til stede og overrække legaterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en virkelig enestående gestus, som vi sætter stor pris på, og vi glæder os over, at prinsessen er med igen i år, hvor det foregår i Aabenraa. I fundatsen for fonden hedder det, at vi støtter projekter i landsdelen, der styrker børn og unges sønderjyske identitet, og derfor vil vi gerne placere vore uddelinger forskellige steder i landsdelen, fortæller fondsbestyrelsens formand, Anna Margrethe Ikast.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...