Sønderborgløbet og Alssundløbet

11. juli 2016 Sønderborg

Tag hele familien med til det årlige cykelløb i Sønderborg – og støt et godt formål

Sønderborg Rundt cykles til fordel for Julemærkehjemmet Kollund. Det vil sige. at 20 kr. af start gebyret på 25 kr. går til det gode formål – Julemærkehjemmet Kollund. Det er et familieløb for mor, far, børn og bedsteforældre – alle kan være med.

Sønderborgløbet er hyggeligt og familievenligt.

Sønderborgløbet er hyggeligt og familievenligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

En lille hyggelig 20 km’s familietur på en afmærket rute, som går ud over Kær halvø, gennem Vollerup til Høruphav, over Huholt, Ulkebøl og hjem. Ved spejderhytten i Høruphav er der et depot, hvor alle kan få en forfriskning og børnene kan løse en lille opgave. Som belønning for besvarelsen udleveres en overraskelse i caféen, når børnene kommer retur til målet.

Der er ingen forhåndstilmelding. Der tilmeldes på dagen fra kl. 9.15 på startstedet! Kom i god tid, indtag evt. morgenmaden hos os. Cykelløbet sættes i gang kl. 10. Er der mange ryttere til start, så startes der i hold med 5 minutters interval.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ruten til Sønderborg Rundt er fint afmærket, så det er let at finde rundt. Vi håber, alle får alle en rigtig god oplevelse i vores dejlige natur. Alle på Sønderborg Rundt modtager et flot diplom og er med i lodtrækningen om en pengepræmie, sponsoreret af Jønnes Cykler.

Alssundløbet

Cyklemotion Sønderborg er også klar til at pumpe cyklen og tage imod tilmeldinger til årets Alssundløb. Tilmelding foregår på www.sportstiming.dk senest 4. august. Efteranmeldelse foregår på løbsdagen på startstedet. Kom i god tid inden kl. 9:00, da der skal udfyldes et skema for rigtig registrering!Billede 2 - Rytter

Artiklen fortsætter under annoncen

Alssundløbet starter samlet kl. 9.00 med en prolog gennem Sønderborg by med Formand for Sundhedsudvalget Helge Larsen og klubbens hovedsponsor Kontor Syd v/Svend Aage Kjær kørende i bil foran feltet på omkring 300 ryttere over til 2-Øren på Sundgade, hvor selve løbet skydes i gang. Det er herfra tiden tæller.

Distancerne

Rutelængderne er den samme som sidste år, 50 km, 75 km og 125 km,  men med en lille ændring i ruten.

Rytterne får  igen i år følgeskab af otte BMW- motorcykler, de såkaldte Marshalls, der vil guide rytterne sikkert og trygt gennem byen og følge dem på ruterne. Dette har vi gjort for at øge trafiksikkerheden. De vil stå på de lidt kritiske steder ude på ruterne.cms

Artiklen fortsætter under annoncen

De tre ruter er lagt ind på klubbens hjemmeside www.cms-soenderborg.dk og kan downloades derfra  via et link til Garmin. Rutekortene ligger også tilgængelig på startstedet. Der cykles med chip, og resultaterne kan ses på sportstiming.dk hvorfra diplom også kan printes.

Efter ”hjemkomsten” serveres der gratis en velfortjent frokost til alle, som er forhåndstilmeldt. Øvrige deltagere, som er efteranmeldt på dagen, kan købe en grillpølse i vores cafè, som har åbent til kl. 16.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle deltagere i Sønderborg Rundt og Alssundløbet er med i lodtrækningen om flotte sponsorerede gaver på startnumrene.

Ved evt. tvivl, kontakt den løbsansvarlige på mobil 29 27 23 47.

Læs mere på www.cms-soenderborg.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Ringriderfesten, Sønderborg

Århus Brass Band spiller byen op til Ringriderfesten

25. maj 2022 Ringriderfesten

Ringriderfesten i Sønderborg har gjort lidt af et scoop ved at sikre sig det hollandske orkester K&G Leiden til årets fest. Orkestret er meget efterspurgt og kendt for at give nogle meget flotte tattoo-shows. Det får de mulighed for i Skansen ved det internationale tattooshow lørdag den 9. juli. Naturligvis deltager hollænderne også i festens […]

Læs mere...