Sønderborgs folkeskoler er reformklare

27. maj 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

For eleverne i Sønderborg Kommunes skoler, vil hverdagen komme til at ændre sig i større eller mindre grad, når de møder ind efter sommerferien.

skole Her træder den nye folkeskolereform, som blev vedtaget i Folketinget i juni 2013, nemlig i kraft. Ambitionen med den nye reform er, at gøre en god folkeskole endnu bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skal ske ved at nå tre overordnede mål:

– Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan.

– Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater.

– Og så skal tilliden til og trivslen i folkeskolen styrkes, blandt andet gennem respekt for professionel viden og praksis.

Skolerne her i Sønderborg Kommune har arbejdet hårdt for at blive klar til efter sommerferien – og det skal både skolelederne og lærerne have stor ros for.  Jeg glæder mig til at se, hvordan eleverne vil modtage alt det nye og spændende, der venter dem efter sommerferien, udtaler formanden for Børne- og uddannelsesudvalget, Erik Lorenzen.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...