Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Sønderborgs folkeskoler er reformklare

27. maj 2014 Uncategorized

For eleverne i Sønderborg Kommunes skoler, vil hverdagen komme til at ændre sig i større eller mindre grad, når de møder ind efter sommerferien.

skole Her træder den nye folkeskolereform, som blev vedtaget i Folketinget i juni 2013, nemlig i kraft. Ambitionen med den nye reform er, at gøre en god folkeskole endnu bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skal ske ved at nå tre overordnede mål:

– Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan.

– Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater.

– Og så skal tilliden til og trivslen i folkeskolen styrkes, blandt andet gennem respekt for professionel viden og praksis.

Skolerne her i Sønderborg Kommune har arbejdet hårdt for at blive klar til efter sommerferien – og det skal både skolelederne og lærerne have stor ros for.  Jeg glæder mig til at se, hvordan eleverne vil modtage alt det nye og spændende, der venter dem efter sommerferien, udtaler formanden for Børne- og uddannelsesudvalget, Erik Lorenzen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...