SønderjyskE fik besøg af herreligaens førerhold

12. december 2022 Sport

Det var ligaens førerhold der var på besøg i Broager Sparekasse Skansen søndag eftermiddag, men det var de lyseblå der var toneangivende gennem det meste af kampen.

Vi havde inden kampen lagt vægt på at omgås bolden fornuftigt og sørge for at få scoret på vores muligheder og det lykkedes fuldt ud i et yderst målrigt opgør, skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Inden kampen blev Kenneth Bach Hansen hyldet for sit 250 kamps jubilæum og vi er stolte og taknemmelige over at han efter at have lagt håndboldskoene væk er trådt til i en periode med mange skader.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to hold fulgtes ad fra starten af kampen og selv om GOG er kendt for deres hurtige kontraspil fik vi også scoret mål på den konto. Noah Gaudin der brillerede i sin comeback kamp fik scoret til 9-8 på kontra i det 13. minut og Tobias Olsen der følte sig snydt for et straffe kast nåede ikke med hjem, i stedet udnyttede han en god SønderjyskE forsvarsaktion til at score alene med keeperen til stillingen 11-10 efter 16 minutter.

Det var helt lige ved 11-11, men derfra fik vi slået et hul på 4 mål, 22-18, frem mod pausen. Det var i sig selv ganske imponerende da vi blev ramt af en serie udvisninger i de sidste 10 minutter af halvlegen, blandt andet en periode med to mand i undertal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var fremragende første 30 minutter hvor vi spillede med stor disciplin i begge ender og Kasper Larsen der diskede op med store redninger på vigtige tidspunkter. Og Noah Gaudin beviste at han er tilbage efter sin skade med 6 scoringer på 8 forsøg.

Vi så frem mod de sidste 30 minutter med spænding og tanken om vi kunne stå distancen i 2. halvleg.

Heldigvis kom vi godt fra land og tillod ikke gæsterne at få fat på alvor. I det 7. minut tog GOG time-out ved 28-21 og 3 minutter senere var det Rasmus Vandbæks tur til at trykke på knappen ved 28-23. Kort efter fik Morten Bjørnshauge og Jacob Bagersted kæmpet sig til en forløsende scoring og vi var igen i front med 6.

Artiklen fortsætter under annoncen

Midt i halvlegen blev vi igen ramt af en dobbelt udvisning, men igen spillede vi flot undertalsspil og holdt fast i en 5 målsføring. GOG forsøgte sig med et mere offensivt forsvar og selv om det kortvarigt formindskede vores føring til 3 mål holdt vi hovederne kolde i slutfasen og kunne efter 60 minutters intensivt håndbold juble over de to point og sejren på 42-37.

Der er store roser til de 1978 tilskuere der med stor opbakning og entusiasme atter var med til at løfte holdet til en fantastisk præstation.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sportschef Thomas Mogensen var naturligvis en glad og stolt mand efter sejren.

“Jeg kan næsten kun sige en ting om vores angrebsspil, nemlig WOW. Jeg tror aldrig jeg i min tid i SønderjyskE har oplevet et angrebsspil på så højt niveau som i dag, og så oven i købet mod Danmarks mest formstærke hold”, sagde han og fortsatte:

“Når man indkasserer 37 mål tænker man måske på at vores forsvarsspil var dårligt, det mener jeg bestemt ikke det var, man må bare tage hatten af for et godt GOG hold. At vi så selv er i stand til at score 42 gange gør mig usigelig stolt. Selv om vi fører med 5 langt henne i kampen sidder man alligevel med følelsen af at man aldrig kan afskrive GOG hvis man går i stå”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gjorde vi heldigvis ikke, vi blev ved med at spille vores chance og udnyttede vores muligheder til fulde. Alle udfylder deres rolle og løser de opgaver de har fået besked på, uanset hvor stor rollen og opgaven var. Det er noget af det der er så fascinerende ved holdsport, at man er sammen om løsningen af opgaverne og at når det lykkes så opnår man store tin sammen. Vi vil gerne skabe et miljø hvor alle respekterer deres rolle og hvor vi er sammen om tingene – og der skal også lyde en stor ros til publikum hvor en fyldt hal er med til at give os de sidste procenter og vi nyder at spille i Broager Sparekasse Skansen”.

SønderjyskE – GOG Håndbold 42-37 (22-18)

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...