Sønderjyske kan score sig til 250.000 ekstra kommunekroner

19. juni 2014 Uncategorized

Sønderborg Kommune har i sæsonerne 2011-2014 haft en samarbejdsaftale med Sønderjysk Elitesport A/S om at være hovedsponsor for herre håndbold. Holdet har klaret sig rigtig flot, og samarbejdet har medført en utrolig gevinst for Sønderborg. Skansen har været næsten udsolgt til alle hjemmekampeneimagesN3UEZ9I1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har også fået et større samarbejde med Dansk Håndbold Forbund’s landshold, fordi DHF kan se, hvilken succes samarbejdet mellem kommune, hal og håndboldhold har været.

Der er derfor nu lavet et udkast til en forlængelse af samarbejdsaftalen, og der foreslås en række forbedringer i udkastet.

Sponsoratet er fortsat på 750.000 kr. pr. sæson. Der er i budget 2014 afsat 764.000 kr. som også dækker omkostningerne ved annoncer i SønderjyskE magasinet eller anden annoncering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunen klar med bonus

For at understøtte den positive udvikling, som SønderjyskE herrehåndbold er i, er der i udkastet tilføjet et pengeafsnit om resultatbonus, der max. løber op i 250.000 kr./sæson. For denne yderligere bonus kan Sønderborg forvente at blive yderligere eksponeret i tv, ligesom der vil være europæiske hjemmekampe i Skansen til glæde for borgerne i kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når folkene bag forhandlingerne med Sønderjyske vil lave en aftale, der medfører en bonus, som ikke er indarbejdet i budgettet, har Byrådet kompetencen.

Hvis seksten byrådsmedlemmer siger ja på onsdag, så kan aftalen skrives under.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...