SønderjyskEs erhvervsklub lagde ører til ‘Bente fra kommunen’

19. februar 2022 Sport

Lørdag eftermiddag bød Hans Christian Jensen, formand for SønderjyskE Herrehåndbold velkommen til medlemmerne fra SønderjyskEs erhvervsklub, som var samlet i Dybbølhallen og fortalte, at Bente Blenstrup fra kommunen ville holde et oplæg om Tour de France.

“Bente fra kommunen – det klinger ikke så godt, så jeg må prøve at trække det lidt op”, sagde Bente Blenstrup og herefter gav hun et kort overblik over alt det, der kommer til at ske på selve dagen og i 100 dage op til rytterne skal afgøre etapen i en mulig massespurt på Augustenborg Landevej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter Bente Blenstrup havde gjort alle en smule klogere på Touren.

Hans Christian Jensen fik også fortalt, at lørdagens håndboldkamp var mod  Lemvig-Thyborøn Håndboldklub.

“Og det er rigtigt vigtigt, at Sønderjyske vinder den kamp. SønderjyskE ligger nummer 11 i turneringen og tæt på at kunne lande i slutspillet og også tæt på nedrykningsstregen”.

Herreholdet skal ifølge formanden helst ikke ud af håndboldligaen.

“Det er så vigtigt, vi har eliteidræt i Sønderborg”, sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heldigvis vandt SønderjyskE lørdagens kamp med 31 mål mod Lemvig-Thyborøns 24 og er dermed rykket op på en 10. plads – to pladser efter Lemvig-Thyborøn.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...