SønderjyskEs håndboldherrer scorer 15.000 tvivlsomme kroner

11. juni 2014 Uncategorized

Dansk Håndboldforbund går i gang med at undersøge, hvorfor spillere fra SønderjyskE fik penge fra deres kolleger i BSV efter at Sønderjyske vandt over Skanderborg. Sejren gjorde, at BSV gik videre til slutspillet om DM.

Charlotte Riis Engelbrecht venter på resultatet fra undersøgelsen af SønderjyskE Håndbold.

Charlotte Riis Engelbrecht venter på resultatet fra undersøgelsen af SønderjyskE Håndbold.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og vi venter og ser, hvad den undersøgelse viser, siger kulturudvalgsformand Charlotte Riis Engelbrecht til Sønderborg Nyt. Sønderborg Kommune støtter SønderjyskEs håndbold med temmelig mange penge og er lige for tiden i gang med at forhandle ny aftale på plads.

– Vi forventer naturligvis, at håndbold-herrerne følger de regler, der er indenfor deres sportsgren, siger Charlotte Riis-Engelbrecht. Hun kender kun sagen fra radioen. Hvis undersøgelsen går klubben imod, så mener, kulturudvalgsformanden, at det kan påvirke kommunens engagement i SønderjyskE Håndbold.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Heldigvis lød det ikke til, at spillerne modtog penge for at spille på et bestemt resultat, siger hun.

Klubben reagerede

SønderjyskE oplyser på deres hjemmeside, at deres spillertrup modtog et beløb til deres bødekasse og sæsonafslutningsfesten fra Bjerringbro-Silkeborgs spillere i forbindelse med deres sejr i sidste grundspilskamp mod Skanderborg Håndbold.

BSVs spillertrup henvendte sig til SønderjyskEs spillertrup med beskeden om, at man ville sende et beløb til bødekassen og sæsonafslutningsfesten, hvis SønderjyskE besejrede Skanderborg Håndbold i ligaens sidste grundspilskamp.imagesN3UEZ9I1

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kamp endte SønderjyskE med at vinde og sendte dermed BSV i slutspillet.

BSV-gave gjorde, at SønderjyskE spillere scorede 15.000 kroner.

BSV-gave gjorde, at SønderjyskE spillere scorede 15.000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg vil med det samme gerne slå fuldstændigt fast, at vores spillere altid går på banen for at vinde kampene. Da vi fik kendskab til sagen, indkaldte vi omgående spillertruppen til et møde. Det er en flok spillere, der ikke har tænkt sig om, og som i ungdommelig kådhed og naivitet sagt ja til at modtage et tilskud på 15.000 kroner fra BSVs spillertrup til bødekassen og sæsonafslutningsfesten, siger SønderjyskEs sportsdirektør, Simon Lindhardt, til klubben hjemmeside.

SønderjyskEs spillertrup har efter mødet med klubbens ledelse besluttet at donere pengene til familier med kræftramte børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...