Sofia B. Mathiasen fra Lysabild SG fik legat til mere fodboldtræning

26. marts 2021 Sport

Sofia B. Mathiasen blev onsdag overrasket til en ganske almindelig fodboldtræning i Lysabild SG af at der kom besøg af Oliver fra Fodbold og Event, samt kamerahold og repræsentanter fra Gjensidige Forsikring, der er hovedsponsor for Kvindeligaen.

De overrakte Sofia på otte år et træningsforløb

Sofia B. Mathiasen spiller fodbold i Lysabild SG og i Sønderborg Fremad for at få så meget træning som muligt, men alligevel ønsker hun sig mere fodbold – Og hvem skulle bedre til at træne hende yderligere end Oliver fra Fodbold og Event, skriver Lysabild SG.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sofia B. Matiasen blev i forbindelse med overrækkelsen også interviewet omkring fodbold hvor det kom frem, at hun tidligere har deltaget i fodboldtræninger i diverse fodboldcamps i Oksbøl, på Vejen Idrætscenter og på BGI Akademi tidligere.

Hun elsker fodbolden og alle de venner hun får igennem sin sport.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...