Sofie Østergaard byder op til dans i Universe

22. maj 2013 Uncategorized

Den 1. juni kl. 14.00 bliver der danset i Sofie Østergaard’s danseworkshop. Workshoppen byder på dans i flere genrer – alt fra hiphop, disko,  breakdance, electric Boogie og showdance.

Der er masser af dans i Universe.

Sofie Østergaard er en kendt børne-tv vært som børn kender fra bl.a. MGP og Ramasjang programmerne. Hvad mange måske ikke ved er,  at Sofie har undervist i dans i godt 15 år og er en meget dygtig danser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Workshoppen foregår kl. 14.00 i event-teltet, som ligger et stenkast fra Segwaybanen.

Efter workshoppen vil Sofie sidde klar til autografskrivning og vil kl. 15.30 forsøge at udfordre de fartglade i parkens RaceRoom.  Topscorer er stadig den 12 årige Jonas, som efter 5 weekenders ræs stadig fører RaceRoom-konkurrencen.

Universe tilbyder sæsonkort til en favorabel pris i sæsonen 2013. Det er muligt at opgradere sin billet til et sæsonkort for 100 kroner.

Dagens program

13.00: Science show

Artiklen fortsætter under annoncen

14.00: Danseworkshop med Sofie Østergaard og autografskrivning efter workshoppen.

15.30: RaceRoom konkurrence

16.00: Science Show

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...