Sønderborg-projekt for overvægtige børn vises i tv

22. maj 2013 Uncategorized

TV Syd viser torsdag i sin udsendelse kl. 19.30 optagelser fra Sønderborg Kommune. Det handler om projektet Børn og overvægt, hvor en af de medvirkende familier deltager i udsendelsen og fortæller om oplevelserne med at deltage i projektet. Desuden medvirker sundhedsudvalgets formand, Jesper Rosanes, og en af de kommunale medarbejdere, som har guidet familien i dens bestræbelser på at leve sundere.

Jesper Rosanes fortæller i udsendelsen bl.a., at sundhedsudvalget har afsat penge til et nyt projekt, Sammenhængende indsats for småbørn med overvægt eller risiko for overvægt (0 år til skolestart)Årsagen er, at 18 pct. af børnene i kommunen er overvægtige ved skolestart.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommunes indsats på området udmærker sig bl.a. ved, at flere af kommunens medarbejdere samarbejder på tværs om at opspore familierne, og at sundhedsplejen tilbyder undervisning til pædagoger i dagplejen og børnehaverne. De gode erfaringer fra projektet Børn og overvægt fortsætter i et samarbejde med Sundhedscentret, hvor der løbende tilbydes kurser for forældre med overvægtige børn eller børn, der er i risiko for at blive overvægtige.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>