Sønderjyske i lokalt håndboldbrag i Kolding

23. april 2013 Uncategorized

I slutspillets femte kamp skal SønderjyskEs håndboldherrer ud på, det der på forhånd kan se ud som en umulig opgave, når man ude møder storfavoritterne fra KIF. Men man skal ikke regne med at de lyseblå giver op uden kamp.

Selvom kampen ikke kan redde SønderjyskE, der udspillet sin rolle i slutspillet og KIF er sikker på deltagelse i semifinalerne, så skal der nok blive fuld knald på alligevel. SønderjyskE-spillerne er indstillet på, at der skal fuld gas på de sidste tre kampe og få sluttet ordentlig af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Holde,t som der ser ud nu kommer nok aldrig til at spille sammen igen og derfor vil man gerne tage den bedst mulige afsked. For KIFs vedkommende er man godt nok sikker på semifinalerne, men der er ingen tvivl om at holdet allerhelst vil sikre sig førstepladsen i puljen, oplyser Radio Als.

– Vi er da rigtig glade for at kampen skal spilles i Kolding, det er det nærmeste vi kommer på et lokalopgør, og det er da skønt, at vi så ikke skal til at køre til Sjælland, siger cheftræner Morten Henriksen forud for kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

KIF Kolding København – SønderjyskE spilles onsdag kl. 18.30 i Tre-For- Arena i Kolding.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 112, Sønderborg

Bilist påvirket af heroin, amfetamin og hash

28. september 2023 112

Onsdag standsede politiet en bilist, som kom kørende på Skovbyvej i Mintebjerg på Sydals. “Betjentene skønnede at bilisten var påvirket af stoffer og hun indrømmede, at hun havde taget heroin, amfetamin og hash”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Betjentene ransagede bilen og tjekkede lommerne på den 35-årig kvinde fra Sydals og de […]

Læs mere...