Sønderjyske i lokalt håndboldbrag i Kolding

23. april 2013 Uncategorized

I slutspillets femte kamp skal SønderjyskEs håndboldherrer ud på, det der på forhånd kan se ud som en umulig opgave, når man ude møder storfavoritterne fra KIF. Men man skal ikke regne med at de lyseblå giver op uden kamp.

Selvom kampen ikke kan redde SønderjyskE, der udspillet sin rolle i slutspillet og KIF er sikker på deltagelse i semifinalerne, så skal der nok blive fuld knald på alligevel. SønderjyskE-spillerne er indstillet på, at der skal fuld gas på de sidste tre kampe og få sluttet ordentlig af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Holde,t som der ser ud nu kommer nok aldrig til at spille sammen igen og derfor vil man gerne tage den bedst mulige afsked. For KIFs vedkommende er man godt nok sikker på semifinalerne, men der er ingen tvivl om at holdet allerhelst vil sikre sig førstepladsen i puljen, oplyser Radio Als.

– Vi er da rigtig glade for at kampen skal spilles i Kolding, det er det nærmeste vi kommer på et lokalopgør, og det er da skønt, at vi så ikke skal til at køre til Sjælland, siger cheftræner Morten Henriksen forud for kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

KIF Kolding København – SønderjyskE spilles onsdag kl. 18.30 i Tre-For- Arena i Kolding.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...