SOS Børnebyerne: 1000 tak til det lokale erhvervsliv

14. november 2016 Broager

 

 

SOS Børnebyerne retter en stor tak til erhvervslivet i Sønderborg Kommune. Ikke færre end 130 erhvervsdrivende har nemlig givet gevinster til den stand, som SOS Børnebyerne har på Cathrinesminde de sidste to weekender i denne måned.

“Det er en fantastisk ting, at vi kan indsamle gevinster fra mere end 130 erhvervsdrivende i Sønderborg kommune” siger Astrid Jensen, Broager, som er primus motor i SOS Børnebyernes stand på julemarkedet i Cathrinesminde i den kommende weekend og sidste weekend i november.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi møder stor velvillighed, når vi hvert efterår går rundt i kommunens butikker og beder dem støtte os. Det er altafgørende for os og betyder, at vi kan præsentere en tombola med virkelig gode gevinster”

SOS Børnebyerne holder til i Historisk værksted, hvilket tilmed giver de besøgende en museumsoplevelse. Historisk værksted er indrettet som en teglværksarbejder kunne have boet i 1940-50erne med f.eks. brændekomfur og kakkelovne. “Det vækker minder om ens barndom eller bedstemors tid, og det synes folk er sjovt” siger Astrid Jensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I “spisestuen” er der klippestue for børn og andre, der har lyst til en rolig stund med at lave lidt julepynt. Og i “den pæne stue” er der mulighed for at få alt at vide om SOS Børnebyernes arbejde og blive inspireret til at blive fadder for et barn ude i verden.

“Vi håber på rigtig mange besøgende”, siger Astrid Jensen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...