SOS Børnebyerne og Red Barnet inviterer til hyggeeftermiddag

17. februar 2019 Sønderborg

Lørdag den 16. marts klokken 14 er det tredje gang, SOS Børnebyerne og Red Barnet i Sønderborg slår dørene op for en eftermiddag – i samarbejde med Det Sønderjyske Køkken – med kaffebord, musik og spændende foredrag.

”Borgmester ”o min måe” ” er overskriften på et foredrag af Erik Lauritzen. Han vil fortælle om sin vej til borgmesterposten og hvordan han med mindfullness henter hjælp til at håndtere blandt andet det at være så eksponeret i det offentlige.

Sanger Anders Munch serverer det musikalske indslag med garanti for, at forsamlingen får noget at synge med på, skriver de to foreninger til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tre lokale kunsthåndværkere udstiller og sælger deres værker og en del af salgsoverskuddet går til de to organisationer.

Det er i år en trædrejer, en glaskunstner og en smykkedesigner.

Overskuddet af arrangementet deles mellem Red Barnets arbejde med børn og familier i Sønderborg kommune og SOS Børnebyernes arbejde i Etiopien – blandt andet til det forebyggende arbejde blandt fattige familier.

Billetter til 150 kroner købes på Turistkontoret i Perlegade eller hos Lone Junker Hansen på Mobilepay 3063 8995.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...