Spændende vildtmenu på Hotel Comwell

1. oktober 2013 Uncategorized

Hvis du er begejstret for at spise vildt, så kan det være en glimrende idé at få ringet til Hotel Comwell i en fart, så du får et af de sidste ledige borde til vildt-arrangementet fredag den 11. oktober.

Klaus Græns og hans kokke er klar til at overraske med velsmagende og inspirerende buffet.

Klaus Græns og hans kokke er klar til at overraske med velsmagende og inspirerende buffet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Vi laver en buffet med det vildt, der passer ind i sæsonen og vi vil vise, at der er mange flere serveringsmuligheder end med flødesauce og tyttebær, siger køkkenchef Klaus Græns. Sammen med restaurantchef Mette Pedersen har han sat en spændende række retter op, som gæsterne skal opleve.

Der er for eksempel braiseret dyrekølle i kirsebær og rødvin, smørstegt fasanbryst og svampe i fløde, indbagt, helstegt hjortefilet og portvinssky, vildsvinekølle med rosmarin, braiseret skovdue med nødder og blåskimmel.

Artiklen fortsætter under annoncen

På buffetten vil der også være et væld af spænede tilbehør, hvor en del er tilberedt på spændende vis.

– Vi vil gerne byde gæsterne nogle variationer, som de ikke vidste, de sætter pris på, siger Mette Pedersen. Både hun og køkkenchefen er sikre på, at alle gæster vil opleve noget, som de kender og også få chancen til at prøve nyt.

Flere oplysninger og bordbestilling her: http://www.comwellsonderborg.dk/

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Landsstævne hos Sønderborg Sportsrideklub

1. oktober 2022 Sport

I weekenden er der masser at kigge på for enhver, som synes, det er fascinerende at se ridebanespring. Man skal ganske enkelt bare tage på besøg hos Sønderborg Sportsrideklub i Huholt, hvor der er et stort landsstævne, som begyndte fredag og først slutter søndag. “Der er 220 ryttere med i landsstævnet og et landsstævne adskiller […]

Læs mere...