Spændende vildtmenu på Hotel Comwell

1. oktober 2013 Uncategorized

Hvis du er begejstret for at spise vildt, så kan det være en glimrende idé at få ringet til Hotel Comwell i en fart, så du får et af de sidste ledige borde til vildt-arrangementet fredag den 11. oktober.

Klaus Græns og hans kokke er klar til at overraske med velsmagende og inspirerende buffet.

Klaus Græns og hans kokke er klar til at overraske med velsmagende og inspirerende buffet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Vi laver en buffet med det vildt, der passer ind i sæsonen og vi vil vise, at der er mange flere serveringsmuligheder end med flødesauce og tyttebær, siger køkkenchef Klaus Græns. Sammen med restaurantchef Mette Pedersen har han sat en spændende række retter op, som gæsterne skal opleve.

Der er for eksempel braiseret dyrekølle i kirsebær og rødvin, smørstegt fasanbryst og svampe i fløde, indbagt, helstegt hjortefilet og portvinssky, vildsvinekølle med rosmarin, braiseret skovdue med nødder og blåskimmel.

Artiklen fortsætter under annoncen

På buffetten vil der også være et væld af spænede tilbehør, hvor en del er tilberedt på spændende vis.

– Vi vil gerne byde gæsterne nogle variationer, som de ikke vidste, de sætter pris på, siger Mette Pedersen. Både hun og køkkenchefen er sikre på, at alle gæster vil opleve noget, som de kender og også få chancen til at prøve nyt.

Flere oplysninger og bordbestilling her: http://www.comwellsonderborg.dk/

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...