Hvis du er begejstret for at spise vildt, så kan det være en glimrende idé at få ringet til Hotel Comwell i en fart, så du får et af de sidste ledige borde til vildt-arrangementet fredag den 11. oktober.
– Vi laver en buffet med det vildt, der passer ind i sæsonen og vi vil vise, at der er mange flere serveringsmuligheder end med flødesauce og tyttebær, siger køkkenchef Klaus Græns. Sammen med restaurantchef Mette Pedersen har han sat en spændende række retter op, som gæsterne skal opleve.
Der er for eksempel braiseret dyrekølle i kirsebær og rødvin, smørstegt fasanbryst og svampe i fløde, indbagt, helstegt hjortefilet og portvinssky, vildsvinekølle med rosmarin, braiseret skovdue med nødder og blåskimmel.
På buffetten vil der også være et væld af spænede tilbehør, hvor en del er tilberedt på spændende vis.
– Vi vil gerne byde gæsterne nogle variationer, som de ikke vidste, de sætter pris på, siger Mette Pedersen. Både hun og køkkenchefen er sikre på, at alle gæster vil opleve noget, som de kender og også få chancen til at prøve nyt.
Flere oplysninger og bordbestilling her: http://www.comwellsonderborg.dk/