Spændende vildtmenu på Hotel Comwell

1. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du er begejstret for at spise vildt, så kan det være en glimrende idé at få ringet til Hotel Comwell i en fart, så du får et af de sidste ledige borde til vildt-arrangementet fredag den 11. oktober.

Klaus Græns og hans kokke er klar til at overraske med velsmagende og inspirerende buffet.

Klaus Græns og hans kokke er klar til at overraske med velsmagende og inspirerende buffet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Vi laver en buffet med det vildt, der passer ind i sæsonen og vi vil vise, at der er mange flere serveringsmuligheder end med flødesauce og tyttebær, siger køkkenchef Klaus Græns. Sammen med restaurantchef Mette Pedersen har han sat en spændende række retter op, som gæsterne skal opleve.

Der er for eksempel braiseret dyrekølle i kirsebær og rødvin, smørstegt fasanbryst og svampe i fløde, indbagt, helstegt hjortefilet og portvinssky, vildsvinekølle med rosmarin, braiseret skovdue med nødder og blåskimmel.

Artiklen fortsætter under annoncen

På buffetten vil der også være et væld af spænede tilbehør, hvor en del er tilberedt på spændende vis.

– Vi vil gerne byde gæsterne nogle variationer, som de ikke vidste, de sætter pris på, siger Mette Pedersen. Både hun og køkkenchefen er sikre på, at alle gæster vil opleve noget, som de kender og også få chancen til at prøve nyt.

Flere oplysninger og bordbestilling her: http://www.comwellsonderborg.dk/

 

 

20. april 2024 Kultur, Gråsten

Den Kongelige Køkkenhave åbner den 2. maj

20. april 2024 Kultur

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot åbner sæsonen torsdag den 2. maj kl. 10, så man igen kan nyde den smukke køkkenhave, skriver Sønderborg Kommune. Frivillige fra køkkenhavens Frivilligforening vil i forbindelse med åbningen vise gæster og interesserede, hvordan podningen af æbletræer foregår. Derudover vil børn fra den lokale børnehave Tumleby plante græskar og squash, […]

Læs mere...