Sparede lønkroner til lærere skal nok blive brugt

26. april 2013 Politik

Regeringsindgrebet på skoleområdet sikrer lærerne masser af overarbejde. Både i dette skoleår og også i de kommende. Derfor ser det ud til, at de lønkroner, som kommunen sparede under konflikten, nok skal få ben at gå på.

Skoleeleverne skal nemlig have de undervisningstimer, som de har krav på – og det skal byrådet sikre i Sønderborg Kommune.

For de små og mellemstore klasser er konsekvenserne af de manglende timer ikke så store, så det tabte kan indhentes i de kommende skoleår.

Artiklen fortsætter under annoncen

For afgangseleverne er det vigtigt at få indhentet det tabte nu, så minimumgrænsen for antallet af timer kan overholdes, inden eleverne skal til de afsluttende prøver.

Det er op til kommunerne selv at planlægge, hvordan timerne skal indhentes – og spørgsmålet kan være, om lærerne føler sig oplagte til overarbejde efter indgrebet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...