Sparede lønkroner til lærere skal nok blive brugt

26. april 2013 Politik

Regeringsindgrebet på skoleområdet sikrer lærerne masser af overarbejde. Både i dette skoleår og også i de kommende. Derfor ser det ud til, at de lønkroner, som kommunen sparede under konflikten, nok skal få ben at gå på.

Skoleeleverne skal nemlig have de undervisningstimer, som de har krav på – og det skal byrådet sikre i Sønderborg Kommune.

For de små og mellemstore klasser er konsekvenserne af de manglende timer ikke så store, så det tabte kan indhentes i de kommende skoleår.

Artiklen fortsætter under annoncen

For afgangseleverne er det vigtigt at få indhentet det tabte nu, så minimumgrænsen for antallet af timer kan overholdes, inden eleverne skal til de afsluttende prøver.

Det er op til kommunerne selv at planlægge, hvordan timerne skal indhentes – og spørgsmålet kan være, om lærerne føler sig oplagte til overarbejde efter indgrebet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...