Sparede lønkroner til lærere skal nok blive brugt

26. april 2013 Politik

Regeringsindgrebet på skoleområdet sikrer lærerne masser af overarbejde. Både i dette skoleår og også i de kommende. Derfor ser det ud til, at de lønkroner, som kommunen sparede under konflikten, nok skal få ben at gå på.

Skoleeleverne skal nemlig have de undervisningstimer, som de har krav på – og det skal byrådet sikre i Sønderborg Kommune.

For de små og mellemstore klasser er konsekvenserne af de manglende timer ikke så store, så det tabte kan indhentes i de kommende skoleår.

Artiklen fortsætter under annoncen

For afgangseleverne er det vigtigt at få indhentet det tabte nu, så minimumgrænsen for antallet af timer kan overholdes, inden eleverne skal til de afsluttende prøver.

Det er op til kommunerne selv at planlægge, hvordan timerne skal indhentes – og spørgsmålet kan være, om lærerne føler sig oplagte til overarbejde efter indgrebet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...