Spillerne i Aksen varmer op til Bingo-Banko-festen

7. maj 2013 Uncategorized

Søndag er der storslået Bingo-Banko på Ringriderpladsen i forbindelse med Byfesten. Og de spilleglade mennesker fra Aksen er i topform efter den sidste træning mandag.

– Der er mange, der har sikret sig pladser og spilleplader, siger Dorte Kerdil fra TO3 i Aksen i Hvedemarken. Det er TO3, der står bag Bingo-Banko-festen søndag og der er virkeligt flotte præmier, til dem, der bliver ramt af de rigtige tal.

Der trænes lystigt i banko i Aksen i Hvedemarken. Foto: Bo Bach Jensen.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er solgt spilleplader til Byfestens Bingo-Banko her i Aksen og søndag kan der købes plader ved indgangen, siger Dorte Kerdil til Sønderborg Nyt. Altså kan man roligt pumpe cykeltraileren og tage til spil søndag, lægge præmierne i cykeltraileren og bringe dem med sig hjem. Hvis man vinder.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...