Spillerne i Aksen varmer op til Bingo-Banko-festen

7. maj 2013 Uncategorized

Søndag er der storslået Bingo-Banko på Ringriderpladsen i forbindelse med Byfesten. Og de spilleglade mennesker fra Aksen er i topform efter den sidste træning mandag.

– Der er mange, der har sikret sig pladser og spilleplader, siger Dorte Kerdil fra TO3 i Aksen i Hvedemarken. Det er TO3, der står bag Bingo-Banko-festen søndag og der er virkeligt flotte præmier, til dem, der bliver ramt af de rigtige tal.

Der trænes lystigt i banko i Aksen i Hvedemarken. Foto: Bo Bach Jensen.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er solgt spilleplader til Byfestens Bingo-Banko her i Aksen og søndag kan der købes plader ved indgangen, siger Dorte Kerdil til Sønderborg Nyt. Altså kan man roligt pumpe cykeltraileren og tage til spil søndag, lægge præmierne i cykeltraileren og bringe dem med sig hjem. Hvis man vinder.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...