Spillerne i Aksen varmer op til Bingo-Banko-festen

7. maj 2013 Uncategorized

Søndag er der storslået Bingo-Banko på Ringriderpladsen i forbindelse med Byfesten. Og de spilleglade mennesker fra Aksen er i topform efter den sidste træning mandag.

– Der er mange, der har sikret sig pladser og spilleplader, siger Dorte Kerdil fra TO3 i Aksen i Hvedemarken. Det er TO3, der står bag Bingo-Banko-festen søndag og der er virkeligt flotte præmier, til dem, der bliver ramt af de rigtige tal.

Der trænes lystigt i banko i Aksen i Hvedemarken. Foto: Bo Bach Jensen.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er solgt spilleplader til Byfestens Bingo-Banko her i Aksen og søndag kan der købes plader ved indgangen, siger Dorte Kerdil til Sønderborg Nyt. Altså kan man roligt pumpe cykeltraileren og tage til spil søndag, lægge præmierne i cykeltraileren og bringe dem med sig hjem. Hvis man vinder.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...