Spillerne i Aksen varmer op til Bingo-Banko-festen

7. maj 2013 Uncategorized

Søndag er der storslået Bingo-Banko på Ringriderpladsen i forbindelse med Byfesten. Og de spilleglade mennesker fra Aksen er i topform efter den sidste træning mandag.

– Der er mange, der har sikret sig pladser og spilleplader, siger Dorte Kerdil fra TO3 i Aksen i Hvedemarken. Det er TO3, der står bag Bingo-Banko-festen søndag og der er virkeligt flotte præmier, til dem, der bliver ramt af de rigtige tal.

Der trænes lystigt i banko i Aksen i Hvedemarken. Foto: Bo Bach Jensen.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er solgt spilleplader til Byfestens Bingo-Banko her i Aksen og søndag kan der købes plader ved indgangen, siger Dorte Kerdil til Sønderborg Nyt. Altså kan man roligt pumpe cykeltraileren og tage til spil søndag, lægge præmierne i cykeltraileren og bringe dem med sig hjem. Hvis man vinder.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...