Stafet for Livet er snart klar til Ringriderpladsen

9. august 2013 Frivillige

Det går roligt og stille fremad med Stafet for Livet – og udover, der er nogle af de frivillige, der har forrygende travlt, så sker der også en del på deltagerområdet. Den 31. august begynder selve Stafet for Livet på Ringriderpladsen i Sønderborg – og arrangementet skal ses som en hyldest til livet, hvor der blandt andet handler om at give støtte, gnist og gejst til de mennesker, der kæmper mod kræft lige nu.

Der er en del hold, der er tilmeldt og der er plads til endnu flere. Arbejdspladser, diskoteker, foreninger værtshuse, uddannelsessteder, foreninger, politiske partier, beboere på veje og gader opfordres til at samle hold og deltage i den både underholdende rørende begivenhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

De såkaldte Fightere er ved at nå et flot antal. Fighterne er alle de mennesker, der kæmper eller har kæmpet mod kræft.

”Jeg vil så gerne have rigtigt mange fightere kommer en tur forbi Figther-teltet under Stafet for Livet, så de kan snakke kræft med mennesker, der selv er eller har været ramt af den frygtelige sygdom”, siger Knud Uldahl, der selv har kæmpet.

En af opgaverne for Stafet for Livet er at samle penge ind til kampen mod kræft og ved at støtte Stafet for Livet, så kan forretninger og virksomheder komme på sponsortavlen på Ringriderpladsen i det døgn, hvor Stafet for Livet finder sted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere oplysninger kan hentes på Stafetforlivet.dk , hvor man også kan melde sig som sponsor eller hold.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...