Stafet for Livet: Lars Bom kommer alligevel ikke

26. juni 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Det bliver ikke skuespilleren Lars Bom, der taler ved Lyscermonien i Stafet for Livet i år. Arrangørerne havde en aftale med skuespilleren og han er skrevet ind i brochurerne og de er trykt.

– Men det er sådan, at når vi aftaler med skuespillere, så er der en klausul, der siger, at hvis de bliver hyret til teater eller film, så kan de springe fra, siger formand for Stafet for Livet i Sønderborg, Jesper Rosanes. Han fortæller, at Lars Bom har fået en rolle på Aalborg Teater.

Styregruppen bag Stafet for Livet er enige om, hvem der kan være alletiders afløser – og nu er det op til Jesper Rosanes at få en aftale med vedkommende.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...