Stafet for Livet: Lars Bom kommer alligevel ikke

26. juni 2013 Frivillige

Det bliver ikke skuespilleren Lars Bom, der taler ved Lyscermonien i Stafet for Livet i år. Arrangørerne havde en aftale med skuespilleren og han er skrevet ind i brochurerne og de er trykt.

– Men det er sådan, at når vi aftaler med skuespillere, så er der en klausul, der siger, at hvis de bliver hyret til teater eller film, så kan de springe fra, siger formand for Stafet for Livet i Sønderborg, Jesper Rosanes. Han fortæller, at Lars Bom har fået en rolle på Aalborg Teater.

Styregruppen bag Stafet for Livet er enige om, hvem der kan være alletiders afløser – og nu er det op til Jesper Rosanes at få en aftale med vedkommende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...