Stafet for Livet: Nyt 2013-logo på bluserne

27. juni 2013 Frivillige

Helle Faurholt fra Dybbøl er designeren bag det logo, der kommer til at pryde trøjerne i forbindelse med Stafet for Livet på Ringriderpladsen i Sønderborg. Dommerstaben bestod af ambassadør for Kræftens Bekæmpelse Aase Nyegaard, styregruppemedlem fra Stafet for Livet Sven Jensen, og redaktørerne Ruth Nielsen, Jens Eilertsen og Ole Kæhler.

Sådan ser vinder-logoet ud.

– Flere end 30 forslag gjorde, at det var svært at blive enige. Der var mange gode forslag i bunken, siger Sven Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men efter en lidt lang drøftelse af de enkelte logoer, blev vi enige om, at Helle Faurholt rammer budskabet om glæde for livet, siger Aase Nyegaard.

Ambassadør Aase Nyegaard og styregruppemedlem Sven Jensen.

Det var vigtigt for den lille dommergruppe, at designerne havde fuldt fokus på Stafet for Livet og at logoet ramte budskabet om, at Stafet for Livet er livsbekræftende.

– Det er også derfor, vi først nu afslører, at vinderpræmien er en dag i Universe med hele familien, siger Sven Jensen, der på den måde sikrede, at fokus blev på Stafet for Livet og ikke på præmien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Snart bliver logoet sat på forskellige typer af bluser og T-shirts, der så kan bestilles på internettet via stafetforlivet.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49