Stafet for Livet: Nyt 2013-logo på bluserne

27. juni 2013 Frivillige

Helle Faurholt fra Dybbøl er designeren bag det logo, der kommer til at pryde trøjerne i forbindelse med Stafet for Livet på Ringriderpladsen i Sønderborg. Dommerstaben bestod af ambassadør for Kræftens Bekæmpelse Aase Nyegaard, styregruppemedlem fra Stafet for Livet Sven Jensen, og redaktørerne Ruth Nielsen, Jens Eilertsen og Ole Kæhler.

Sådan ser vinder-logoet ud.

– Flere end 30 forslag gjorde, at det var svært at blive enige. Der var mange gode forslag i bunken, siger Sven Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men efter en lidt lang drøftelse af de enkelte logoer, blev vi enige om, at Helle Faurholt rammer budskabet om glæde for livet, siger Aase Nyegaard.

Ambassadør Aase Nyegaard og styregruppemedlem Sven Jensen.

Det var vigtigt for den lille dommergruppe, at designerne havde fuldt fokus på Stafet for Livet og at logoet ramte budskabet om, at Stafet for Livet er livsbekræftende.

– Det er også derfor, vi først nu afslører, at vinderpræmien er en dag i Universe med hele familien, siger Sven Jensen, der på den måde sikrede, at fokus blev på Stafet for Livet og ikke på præmien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Snart bliver logoet sat på forskellige typer af bluser og T-shirts, der så kan bestilles på internettet via stafetforlivet.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...