Stafet for Livet skal bruge frivillige

5. januar 2017 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Et nyt år er begyndt og Stafet For Livet Sønderborg vil gerne takke Fightere, deltagere og besøgende for et fantastisk flot resultat i 2016, hvor overskuddet blev 118.440 kr. til kampen mod kræft.

Det skriver Stafet for Livet i en pressemeddelelse.

Med et nyt år følger nye tiltag. Stafet For Livet 2017 flytter i nye omgivelser ved SFS Hallerne, hvilket giver nye muligheder. Kom og hør om de nye planer og byd ind med egne ideer til informationsmøde den 17. januar kl. 19.00 i SFS Hallernes lokaler på Borgmester Andersens Vej 100 i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi håber, at se en masse interesserede både nye og tidligere Fightere og deltagere, som har lyst til at engagere sig i stafettens planlægning. Vi har brug for friske kræfter, der vil være med til at udvikle fremtidens Stafet For Livet Sønderborg”, siger næstformand og PR-tovholder Kaj Bollerup.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...