Stafet for Livet: Vil du lave årets logo?

25. maj 2013 Uncategorized
Sven Jensen er idémand til Årets Logo.

Fra nu af og frem til og med den 20. juni har du chancen for at lave et logo, der skal være på de T-shirts, som deltagere i Stafet for Livet har på, når der løber. For at deltage, så skal du bo i Sønderborg Kommune og du skal sende dit forslag til Sønderborg Nyt på mailadressen: Artiklen fortsætter under annoncen

com”>6400nyt@gmail.com I emnefeltet skal du skrive: Stafet for Livet.

Det er en af de nye på holdet bag Stafet for Livet, Sven Jensen, der har været en tur i tænketanken for at sætte et eller andet præg på begivenheden.

– Og jeg kom på, at vi hvert år skal have en ny T-shirt med logo, der så virker som minde om hvert enkelt års Stafet for Livet.

Der bliver mulighed for at købe både T-shirt, polobluse og måske andet med årets logo og det meldes der ud med fra Stafet for Livet, når konkurrencen slutter.

– Vinderen skal også have en præmie for sin kreativitet og vi er nogle stykker, der arbejder på at finde den helt rigtige, siger Sven Jensen til Sønderborg Nyt.

Altså – er du en kreativ sjæl, der har lyst til at lave et logo, der bliver vist i hele Sønderborg under Stafet for Livet, så er det om at sætte dig i det kreative hjørne og tegne dit logo.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk