Stafet for Livet: Vil du lave årets logo?

25. maj 2013 Uncategorized
Sven Jensen er idémand til Årets Logo.

Fra nu af og frem til og med den 20. juni har du chancen for at lave et logo, der skal være på de T-shirts, som deltagere i Stafet for Livet har på, når der løber. For at deltage, så skal du bo i Sønderborg Kommune og du skal sende dit forslag til Sønderborg Nyt på mailadressen: 6400nyt@gmail.com I emnefeltet skal du skrive: Stafet for Livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en af de nye på holdet bag Stafet for Livet, Sven Jensen, der har været en tur i tænketanken for at sætte et eller andet præg på begivenheden.

– Og jeg kom på, at vi hvert år skal have en ny T-shirt med logo, der så virker som minde om hvert enkelt års Stafet for Livet.

Der bliver mulighed for at købe både T-shirt, polobluse og måske andet med årets logo og det meldes der ud med fra Stafet for Livet, når konkurrencen slutter.

– Vinderen skal også have en præmie for sin kreativitet og vi er nogle stykker, der arbejder på at finde den helt rigtige, siger Sven Jensen til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså – er du en kreativ sjæl, der har lyst til at lave et logo, der bliver vist i hele Sønderborg under Stafet for Livet, så er det om at sætte dig i det kreative hjørne og tegne dit logo.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...