Stafet for Livet: Vil du lave årets logo?

25. maj 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler
Sven Jensen er idémand til Årets Logo.

Fra nu af og frem til og med den 20. juni har du chancen for at lave et logo, der skal være på de T-shirts, som deltagere i Stafet for Livet har på, når der løber. For at deltage, så skal du bo i Sønderborg Kommune og du skal sende dit forslag til Sønderborg Nyt på mailadressen: [email protected] I emnefeltet skal du skrive: Stafet for Livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en af de nye på holdet bag Stafet for Livet, Sven Jensen, der har været en tur i tænketanken for at sætte et eller andet præg på begivenheden.

– Og jeg kom på, at vi hvert år skal have en ny T-shirt med logo, der så virker som minde om hvert enkelt års Stafet for Livet.

Der bliver mulighed for at købe både T-shirt, polobluse og måske andet med årets logo og det meldes der ud med fra Stafet for Livet, når konkurrencen slutter.

– Vinderen skal også have en præmie for sin kreativitet og vi er nogle stykker, der arbejder på at finde den helt rigtige, siger Sven Jensen til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså – er du en kreativ sjæl, der har lyst til at lave et logo, der bliver vist i hele Sønderborg under Stafet for Livet, så er det om at sætte dig i det kreative hjørne og tegne dit logo.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...