Støtte: Broager Sparekasse limer lokalsamfundet sammen

17. december 2014 Frivillige

Broager Sparekasse er det lokale pengeinstitut, der giver penge tilbage til lokalsamfundet via sponsorater, donationer og anden støtte til broagerforeninger og klubber.

Morten Vestergaard er sikker på, det er bedre for foreningerne, at der også er penge at søge sidst på året.

Morten Vestergaard er sikker på, det er bedre for foreningerne, at der også er penge at søge sidst på året.

“Man kan sige, at vi kommer med den lim, der er med til at få lokalsamfundet til at hænge sammen”, siger underdirektør Morten Vestergaard fra Broager Sparekasse. At Broager Sparekasse støtter lokale foreninger og klubber er ikke nyt.

“Men det er nyt, at vi har delt den årlige pulje op i fire lige store puljer”, siger underdirektøren til SønderborgNyt. Broager Sparekasse har nogle gange modtaget virkelig spændende ansøgninger sidst på året, men brugt pengene på andre projekter.

“Så for ikke at misse gode projekter sidst på året, så har vi ændret den måde, vi deler penge ud på”, siger Morten Vestergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Sparekasse har fremover en pose penge, der kan søges fra januar til og med marts, en ny forsyning penge, der kan sendes ansøgninger til fra april til og med juni og så er der en pulje til hvert af årets sidste to kvartaler.

“På Broager Sparekasses hjemmeside er der ansøgningsskemaer, der kan sendes retur i en mail eller afleveres i en af vores filialer”, siger Jørgen Terp fra Broager Sparekasse. Afleverer man en ansøgning for eksempel i januar, så får man besked senest 10. februar, hvis Broager Sparekasse kommer med den lim, der får projektet til at hænge sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på billedet og køb en god koncertoplevelse - til speciel julepris.

Klik på billedet og køb en god koncertoplevelse – til speciel julepris.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...