Støttekoncert for flygtninge i teltlejre

18. januar 2016 Sønderborg

1914305_592598277554916_7879873250092475148_n

Den sidste dag i januar er der støttekoncert i Sønderborghus, hvor målet er samle flest mulige kroner ind til hjælpearbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med koncerten er at samle penge til Dansk Flygtningehjælp og pengene bliver doneret til de flygtninge, der bor i teltlejr i Syrien, Tyrkiet og andre steder i verden. Selvom nødhjælpsorganisationer arbejder i døgndrift, er der langt fra midler nok til at opfylde de internationale minimumsstandarder for f.eks. fødevarerationer, drikkevand, adgang til lægehjælp og skolegang osv. skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Massivt behov for hjælp

Mens krigen fortsætter på sit femte år, vokser de menneskelige lidelser. Mere end halv…delen af befolkningen har netop nu brug for humanitær hjælp. Familier er tvunget på flugt fra deres hjem. Civile sulter, fordi de er fanget i krigszoner afskåret fra basale fødevarer. Næsten halvdelen af krigens ofre er børn, der vokser op midt i rædslerne og risikerer alvorlige ar på sjælen.

Artiklen fortsætter under annoncen


12,2 millioner syrere har brug for humanitær hjælp
7,6 millioner er fordrevet fra deres hjem og opholder sig stadig i SyrienIMG_6944
4 millioner er flygtet til nabolande som Libanon, Tyrkiet og Jordan

Artiklen fortsætter under annoncen

5 millioner syriske børn lever på flugt

Køb din billet på billetnet.dk.

Musikerne stiller gratis op til fordel for den gode sag, hvor alle indtægter går helt ubeskåret til Dansk Flygtningehjælp.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

home i Sønderborg solgte huse for tre generationer

30. juli 2021 Erhverv

home i Sønderborg har på kort tid solgt boliger for tre generationer – og det hele startede med, at Steen Breum Damgaard fik øje på  et hus, som home havde til salg. “Huset ligger på Kobberholm og jeg ringede til home, hvor jeg kom i kontakt med Jacob Lyng Nielsen, som tilbød at komme med […]

Læs mere...