Stol på Motion og gymnaster får Sundhedsprisen

21. november 2014 Uncategorized

Fredag eftermiddag blev motionen hædret af Sønderborg Kommune, hvor det først var Inger Plauborg fra Sundhedsudvalget, der kunne bede holdet bag Stol på Motion om at træde frem på det lille torv i Borgen.

Inger Plauborg hædrer Stol på  Motion med Sundhedsprisen

Inger Plauborg hædrer Stol på Motion med Sundhedsprisen

Artiklen fortsætter under annoncen

“Flere hundrede ældre deltager hver uge i motion, der p.t. foregår 15 steder i kommunen. 40 frivillige instruktører fordelt på motionsstederne står for motionen. Der oprettes løbende nye motionssteder ligesom kredsen af instruktører forøges. Alt i alt en flot forebyggende og sundhedsfremmende aktivitet til ældre, der fortjener anerkendelse og synliggørelse, siger Inger Plauborg.

Gymnastikinstruktørerne

En pige på 13 år havde skrevet til kommunen, at hun synes, hendes gymnastikinstruktører fortjener en pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ida skriver i sin indstilling: Jeg er bare så glad for mine trænere. De er hver gang super engagerede, de er klar til at få os i bevægelse, så vi får sved på panden. De laver en super

Gymnastikinstruktørerne får også Sundhedsprisen. Her overrækkes den af Sven Jensen.

Gymnastikinstruktørerne får også Sundhedsprisen. Her overrækkes den af Sven Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

sjov og spændende træning, som udfordrer os på det niveau, vi er, så det er bare sjovt at bevæge sig. Ud over de daglige træninger, arrangerer de også en rystesammentur og mange ekstra træninger, siger Sven Jensen fra Byrådet.

Efter overraskelsen kunne de mange tilskuere nyde en lille opvisning, hvor det først var stolegymnastik og så de glade gymnastikbørn.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...