Stort tyveri i Guderup

18. august 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag morgen blev politiet ringet op fra en byggeplads i Guderup. Der havde været tyve på besøg og listen over stjålne ting er meget lang.

Der blev stjålet en 1900 liters brændstofstank der er gul og mærket med ”Arkil” på siden. Den indeholdt 300 liter diesel.

Der blev også stjålet en minigraver på larvefødder, en planérskovl, en graveskovl, en profilskovl og en grab til en stor gravemaskine.

  • Alene grabben vejer over 600 kg. Så vi er ret overbeviste om at tyvene har haft et større køretøj til at fragte det stjålne væk i, siger Mads Hansson fra Sønderborg Politi til Radio Als.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

De stjålne ting repræsenterer en værdi på ikke under en halv million kroner.

Har du oplysninger der kan hjælpe politiet med at finde frem til tyvene eller de stjålne ting, så vil politiet gerne høre nærmere om det på tlf. 1-1-4.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...