Stort tyveri i Guderup

18. august 2014 Uncategorized

Fredag morgen blev politiet ringet op fra en byggeplads i Guderup. Der havde været tyve på besøg og listen over stjålne ting er meget lang.

Der blev stjålet en 1900 liters brændstofstank der er gul og mærket med ”Arkil” på siden. Den indeholdt 300 liter diesel.

Der blev også stjålet en minigraver på larvefødder, en planérskovl, en graveskovl, en profilskovl og en grab til en stor gravemaskine.

  • Alene grabben vejer over 600 kg. Så vi er ret overbeviste om at tyvene har haft et større køretøj til at fragte det stjålne væk i, siger Mads Hansson fra Sønderborg Politi til Radio Als.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

De stjålne ting repræsenterer en værdi på ikke under en halv million kroner.

Har du oplysninger der kan hjælpe politiet med at finde frem til tyvene eller de stjålne ting, så vil politiet gerne høre nærmere om det på tlf. 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...