Superiværksætter delte ud af sine erfaringer

Jesper Theil Thomsen i klassen. Privat foto
Jesper Theil Thomsen i klassen. Privat foto
3. maj 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

470 elever på Det Blå Gymnasium har netop hørt Jesper Theil Thomsen, medstifter af højttalervirksomheden Soundboks, fortælle om den spændende vej fra for 10 år siden at være gymnasieelev til i dag at være superiværksætter og medejer af en succesrig virksomhed med 100 ansatte.

I oplægget fortalte Jesper Thomsen blandt andet eleverne om virksomhedens op- og nedture på vejen til succes, hvor de undervejs fik både storhedsvanvid, økonomiske problemer og stress, men hvor de også lærte sig selv godt at kende. Eleverne fik hans bedste råd til at springe ud som iværksætter og til at starte egen virksomhed.  Han sluttede sit gribende og personlige oplæg med, at det er benhårdt at være iværksætter, men det hele værd. Med disse ord blev bolden kastet videre til eleverne om, at de skal kaste sig ud i iværksætterdrømmen, hvis de har mod på det og kan finde en god ide.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jesper Thomsen er det perfekte forbillede for elever i innovation og iværksætteri, da han selv havde innovation som fag i gymnasiet. Jeg er sikker på, at han kan give vores elever mod og drive til selv at overveje at starte virksomhed på et tidspunkt”, fortæller Innovationskoordinator Malene Lunden Hansen i en pressemeddelelse.

Det Blå Gymnasium har flere klasser, der går på studieretningen Innovation. På denne studieretning lærer eleverne at tænke innovativt og de bliver trænet i at tænke nyt og anderledes på en måde, der fører til ideer, som ændrer mennesker, virksomheder og samfund.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...