Svømmeklubben Sønderborg er tilfreds med Den Store Svømmedag

4. oktober 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Hos Svømmeklubben Sønderborg forløb Den Store Svømmedag rigtig fint, der var en rigtig god stemning og alle havde en rigtig god oplevelse. Der blev svømmet meget, men der var heldigvis også rigtig mange som afsatte tid til at lege i vandet med det allermindste, skriver svømmeklubben i en pressemeddelelse.

Svømmeklubben Sønderborg formåede at lokke 157 personer i vandet den første søndag i oktober.

Den Store Svømmedag er for børn, unge og ældre. Den er både for dem, som normalt færdes i en svømmehal, men det er samtidig også et arrangement, der har til hensigt at få borgere, der normalt ikke benytter de lokale svømmehalsfaciliteter til at kigge forbi og tage en frisk dukkert i bassinet.

Nogle deltagere kommer for motionens skyld, nogle for hyggens skyld og andre for konkurrencens skyld – der er nemlig pengepræmier på spil for arrangementsstedet.

Enkelte svømmede bare nogle få baner, og andre gav sig fuldt ud, der var enkelte deltagere som nåede både 4000 og 5000 meter, super flot.

Tilsammen svømmede deltagerne 90.600 meter.

Svømmeklubben Sønderborg opnåede med disse resultater en flot 28. plads i kategorien flest svømmede meter.

Vi ser allerede nu frem til Den Store Svømmedag 2017, hvor vi vil forsøge at slå det fine resultat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...