Tag ud på Kær og se til Hjemmeværnet

21. september 2014 Frivillige

Pressemeddelelse:

De lokale Hjemmeværnsenheder på Als og Sundeved inviterer byens borgere til at besøge Hjemmeværnscenter Sønderborg på Sergentskolens tidligere øvelsesplads på Kær Vestermark.

Hjemmeværnets presseofficer Leif Larsen inviterer til åbent hus på Kær.

Hjemmeværnets presseofficer Leif Larsen inviterer til åbent hus på Kær.

Der er åbent hus på Hjemmeværnscenter Sønderborg på lørdag mellem 10 og 17. Her vil der være rig mulighed for at se det nye center og møde Hjemmeværnssoldaterne, der til daglig benytter stedet.

Der vil være mulighed for at komme rundt og se det hele, når Hjemmeværnssoldaterne gennemfører rundvisninger ved såvel Hærhjemmeværnskompagniet, og Flyverhjemme-værnskompagniet og Marinehjemmeværnsflotillen som har til huse på stedet.

Hjemmeværnet demonstrerer bl.a. et beredskabsområde, hvor man kan se hvordan hjemmeværnssoldaten kan overnatte i terrænet forud for en opgave, ligesom Hjemmeværnets våben og udrustning vil blive demonstreret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ind i mellem aktiviteterne, der bl.a. indeholder flere konkurrencer i løbet af dagen, vil der også være mulighed for at nyde en kop kaffe og få en snak med hjemmeværnssoldaterne.

Alle er velkomne til at kigge ud på den tidligere øvelsesplads og se Hjemmeværnets nye domicil efter i sømmene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...