Tandlægevagten i Flensborg åben i julen

23. december 2013 Uncategorized

En knækket tand juleaften kan for borgerne i Region Syddanmark være yderst uheldigt. Det er nemlig kun tandlægevagten i Esbjerg og Odense, som man kan tage til mellem jul og nytår, men for sønderjyderne ligger løsningen i Flensborg, hvis uheldet skulle være ude.

Tandproblemer i julen kan klares i Flensborg.

Tandproblemer i julen kan klares i Flensborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Man kan sagtens køre til Flensborg og få behandling. Vi har jo mange danske patienter i forvejen, siger Bent Borg, der er dansk tandlæge i Flensborg.

Bor man eksempelvis i Sønderborg og knækker en tand juleaften, er der mange kilometer at spare, hvis man ønsker behandling her og nu, skriver Flensborg Avis.

– Man skal blot ringe til tandlægevagten i Flensborg, hvor man så får oplyst, hvilke klinikker, der er åbne, siger Bent Borg.

Tandlægevagten i Flensborg får man fra Danmark fat i på nummeret 0049 461 1824747.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunen overvejer at lukke smittesporingsenheden ned

14. maj 2021 Samfund

Sønderborg Kommunes smitteopsporingsenhed er siden marts blevet bedt om at kontakte i alt 94 borgere og ni af disse har været nye smittede, som skulle informeres om hvordan de skulle forholde sig som smittede. Det oplyser Sundhedsforvaltningen. Henvendelser til de resterende 85 borgere har været såkaldte isolationsopkald, som er en opfølgning på, hvordan det går […]

Læs mere...