Tandlægevagten i Flensborg åben i julen

23. december 2013 Uncategorized

En knækket tand juleaften kan for borgerne i Region Syddanmark være yderst uheldigt. Det er nemlig kun tandlægevagten i Esbjerg og Odense, som man kan tage til mellem jul og nytår, men for sønderjyderne ligger løsningen i Flensborg, hvis uheldet skulle være ude.

Tandproblemer i julen kan klares i Flensborg.

Tandproblemer i julen kan klares i Flensborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Man kan sagtens køre til Flensborg og få behandling. Vi har jo mange danske patienter i forvejen, siger Bent Borg, der er dansk tandlæge i Flensborg.

Bor man eksempelvis i Sønderborg og knækker en tand juleaften, er der mange kilometer at spare, hvis man ønsker behandling her og nu, skriver Flensborg Avis.

– Man skal blot ringe til tandlægevagten i Flensborg, hvor man så får oplyst, hvilke klinikker, der er åbne, siger Bent Borg.

Tandlægevagten i Flensborg får man fra Danmark fat i på nummeret 0049 461 1824747.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49