Tandslet Idrætsforening er en af tre Danmarksmestre i foreningsudvikling

19. september 2016 Sydals

Tandslet Idrætsforening fra DGI Sønderjylland er med lørdag, når repræsentanter fra idrætsforeninger fra hele landet mødes til en stor konference på Gerlev Idrætshøjskole for at kåre tre danmarksmestre i foreningsudvikling.

Samme dag skydes et nyt felt af udviklingsorienterede foreninger i gang med DM i Foreningsudvikling 2016-17.

”Dansk foreningsliv står overraskende stærkt i vores ellers omskiftelige hverdag. Det viser ny forskning fra Syddansk Universitet, og det er glædeligt” siger Hanne Lene Haugaard fra DGI’s hovedbestyrelse i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Men udviklingen sker kun, fordi mange foreninger er parate til at gribe ny tendenser i forhold til idræt og motion, organisering og medlemsinvolvering. Det er netop disse mekanismer, vi sætter turbo på med DM i Foreningsudvikling”, siger hun.

Fra DGI Sønderjylland er Tandslet Idrætsforening og Vojens Badminton med i finalen om DM 2015-16. De har siden september sidste år arbejdet kreativt med at trimme og udvikle deres foreninger.

En jury med blandt andre Søren Møller, formand for DGI, og Esben Danielsen, direktør i Lokale- og Anlægsfonden og ungdomsforsker Søren Østergaard har vurderet DM-foreningernes indsats og udpeger vinderne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...