Team Rynkeby: Flot opbakning til golf-arrangement

7. juni 2014 Frivillige

Det var en glad Bjarne Vejsnæs, der fredag fik sagt tak til flere end firs deltagere ved Team Rynkebys golf-arrangement hos Alssund Golfklub, der ganske gratis stiller alle deres faciliteter til rådighed, så der kommer flest mulige kroner i Børnecancerfonden.

Masser af sponsorer bidrog med golf-præmier.

Masser af sponsorer bidrog med golf-præmier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ideen med at spille golf i Team Rynkeby Sønderjyllands regi er en ide, som Pia Christensen kom på for mere end et år siden – og onsdag var det anden gang, der blev slået til de små bolde.

Pia Christensen, idémanden til golfstævnet, slider og slæber sig gennem dagen.

Pia Christensen, idémanden til golfstævnet, slider og slæber sig gennem dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg kan ikke hjælpe jer med at cykle, men jeg kan arrangere et golfstævne for jer, sagde Pia Christensen til Bjarne Vejsnæs for mange måneder siden og han skyndte sig at springe med på ideen.

Hver deltager betaler 800 kroner for at være med og de penge går ubeskåret til den fond, der skal sprede glæde i familier med kræftramte børn – og så er der rigtigt mange sponsorer, der bidrager. På den måde sikres der en masse præmier, som golfspillerne kan dyste om.

– Jeg har  en låne-bil til dem, der laver hole-in-one, siger Allan H. Paulsen fra Beka Auto i Sønderborg. Superdygtige – eller ualmindeligt heldige – spillere havde chancen for ganske gratis at rulle rundt i en herlig bil i en hel måned.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg ville betale alt, altså også benzin, så der kunne sagtens køres på sightseeing i Sydfrankrig, siger Allan H. Paulsen til Sønderborg Nyt.

Nu var der bare ikke en eneste, der lavede hole-in-one. Om det så skyldes, at det var  talentet eller om det var heldet, der ikke lige var med, ved kun spillerne.

Bilerne fra Beka Auto kan ses i billed-galleriet.

Sønderborg Nyt knipsede rigtigt mange billeder fra dagen med golf, spisning, præmier og hygge.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk