Teknikum-byggeriet: Fælleslisten støttede hverken lokalplan eller proces

15. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Mandag bragte SønderborgNYT et debatindlæg fra Grundejerforeningen Blegen, som bliver nærmeste naboer til det kommende SIB-byggeri, der skal skyde op i henholdsvis fire og fem etagers højde på området, hvor det tidligere Teknikum havde til huse.

“I Fælleslisten synes vi ikke, det er et godt byggeprojekt og selve processen gennem forvaltningen og byrådet har slet ikke være i orden”, siger viceborgmester Aase Nyegaard til SønderborgNYT.

“I Fælleslisten vil vi gerne have ordentlighed, så vi bad om et borgermøde, men senere hørte vi fra borgerne, at borgmesteren havde meddelt dem, at der ikke ville komme et borgermøde”, siger Aase Nyegaard, der sammen med partifællen Erik Lorenzen undlod at stemme ved byrådets godkendelse af den lokalplan, der banede vejen til SIB-byggeriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren havde i en skrivelse til grundjerne afvist at holde et borgermøde.

Flertallet i byrådet havde intet at udsætte på hverken lokalplanen for området eller processen bag den.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. april 2021 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Sommer Revy er vigtig – og derfor køber kommunen tre forestillinger

15. april 2021 Kultur

Udvalget for Kultur, Handel, Idræt og Turisme har tordag besluttet at købe tre forestillinger af Sønderborg Sommer Revy og derudover købe et sponsorat på 700.000 kroner, som skal bruges til markedsføring. “De tre forestillinger, som vi køber, synes jeg vi skal bruge til at give unge mennesker en revyoplevelse og når det lige er de […]

Læs mere...