Teknikum-byggeriet: Fælleslisten støttede hverken lokalplan eller proces

15. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Mandag bragte SønderborgNYT et debatindlæg fra Grundejerforeningen Blegen, som bliver nærmeste naboer til det kommende SIB-byggeri, der skal skyde op i henholdsvis fire og fem etagers højde på området, hvor det tidligere Teknikum havde til huse.

“I Fælleslisten synes vi ikke, det er et godt byggeprojekt og selve processen gennem forvaltningen og byrådet har slet ikke være i orden”, siger viceborgmester Aase Nyegaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Fælleslisten vil vi gerne have ordentlighed, så vi bad om et borgermøde, men senere hørte vi fra borgerne, at borgmesteren havde meddelt dem, at der ikke ville komme et borgermøde”, siger Aase Nyegaard, der sammen med partifællen Erik Lorenzen undlod at stemme ved byrådets godkendelse af den lokalplan, der banede vejen til SIB-byggeriet. Borgmesteren havde i en skrivelse til grundjerne afvist at holde et borgermøde.

Flertallet i byrådet havde intet at udsætte på hverken lokalplanen for området eller processen bag den.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...