Teknikum-byggeriet: Fælleslisten støttede hverken lokalplan eller proces

15. november 2016 Politik

Mandag bragte SønderborgNYT et debatindlæg fra Grundejerforeningen Blegen, som bliver nærmeste naboer til det kommende SIB-byggeri, der skal skyde op i henholdsvis fire og fem etagers højde på området, hvor det tidligere Teknikum havde til huse.

“I Fælleslisten synes vi ikke, det er et godt byggeprojekt og selve processen gennem forvaltningen og byrådet har slet ikke være i orden”, siger viceborgmester Aase Nyegaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Fælleslisten vil vi gerne have ordentlighed, så vi bad om et borgermøde, men senere hørte vi fra borgerne, at borgmesteren havde meddelt dem, at der ikke ville komme et borgermøde”, siger Aase Nyegaard, der sammen med partifællen Erik Lorenzen undlod at stemme ved byrådets godkendelse af den lokalplan, der banede vejen til SIB-byggeriet. Borgmesteren havde i en skrivelse til grundjerne afvist at holde et borgermøde.

Flertallet i byrådet havde intet at udsætte på hverken lokalplanen for området eller processen bag den.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...