Tennisherrerne er fortsat ubesejrede

Maximilian Todotov vandt flot sejr. Foto: Peder Helmuth Hansen
Maximilian Todotov vandt flot sejr. Foto: Peder Helmuth Hansen
11. juni 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Med tre runder bag sig er Sønderborgs tennis herrer fortsat ubesejrede. Der var lagt op til en meget jævnbyrdig kamp mod holdets andet ubesejrede hold Faaborg. Op til kampstart blev det klart, at Sønderborg måtte stille uden sygdomsramte Alexander Gjesten, som ellers skulle spille 2. single.

Der var derfor bange anelser i STK-truppen, men det smed spillerne fra sig, da først de var på banen, skriver Sønderborg Tennisklub, STK.

Førstesinglen blev lige så seværdig som håbet. STKs Maximillian Toderov mødte den tidligere STKer og kending i klubben, Mads Elholm, som tidligere hørte til den absolutte danske elite. Så længe kræfterne rakte, blev det da også en opvisning i smukt tennisspil, specielt dirigeret af en ustyrlig stærk baghånd fra STK-spilleren. At spillet så også blev krydret med slag mellem egne ben, tweener’s mm. gjorde det bare ekstra seværdigt for de fremmødte. Maximillian spiller med i den tyske top og internationale turneringer og den stærke kampform blev tydelig, som kampen skred frem. Det blev en sikker 6-4, 6-1-sejr til STK.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bertalan ’Berci’ Simon måtte op i 2. single og som altid spillede STKeren ubekymret mod den ellers stærke Andreas Berner, som nu er skiftet til Faaborg. Første sæt blev dog tabt 6-7, mens Sønderborgs kraftfulde og vedholdende spil satte sig i gennem med 6-1 i andet og derefter en match-tiebreak, som også relativt sikkert blev vundet 10-6.

I 3. single var Simon Christiansen stensikker og uddelte to æg, 6-0, 6-0, mens Julius Görms kom noget svingende igennem første sæt, som han dog fik vundet i en samlet 7-5, 6-3-sejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foran 4-0 efter singlerne valgte STK at sætte Magnus Johansen i spil i 1. herredouble sammen med Maximilian Toderov. Det blev en flot kamp, men Faaborg løb med sejren 3-6, 7-5. Med samme cifre sejrede til gengæld 2. herredouble for STK til en samlet 5-1 match sejr.

Holdet er nu alene i spidsen i 2. divisions rækken inden det lørdag møder Kolding på udebane.

STKs damehold er også ubesejrede 

Da STK-damerne spillede mod de unge spillere fra ’dame talentfabrikken ’, Silkeborgklubben ØBG, blev der også plads til Sønderborgs unge juniortalenter på holdet. Den stærke Marie Charlot Lonnemann gav intet væk i 1. single og vandt 6-0, 6-0. I 2. single blev det til divisions debut for Tilde Christensen, som dog ikke kunne få en sejr med hjem. Signe Marie Roager var denne gang oppe i 3. single og måtte se sig ret klart besejret, mens det i 4. single til endnu et debuterende junior talent Julia Ottesen blev til en flot 6-2, 6-4-sejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med en sejr til Marie Charlot Lonnemann og Signe Marie Roager i 1. dame double skulle matchen afgøres i Golden match tiebreak og 1. doublen gentog sejren og sikrede flot en 4-3 sejr. Status som ubesejret blev bevaret og holdet er nu alene i spidsen af 1. division.

Holdet spiller i forårets sidste runde ude mod Svendborg på lørdag.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...