Thulesen Dahl og DF stormer frem 

17. januar 2015 Politik

Noget kan tyde på, at valgkampen her i det sydlige Danmark så småt er ved at gå i gang. Fredag besøgte Kristian Thulesen Dahl (DF) det nordligste Tyskland, hvor han brugte lejligheden til at tale om øget grænsekontrol.

Det fortæller TV SYD.

Foto: Ole Kæhler

Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det er ikke kun formanden for Dansk Folkeparti, som har indledt valgkampen forud for Folketingsvalget. Kampen om stemmerne er i fuld gang alle steder, hvor kandidaterne jagter stemmer til valget, der senest skal holdes i september.

DF får hidtil bedste valg

Allerede nu er en ting sikker: Dansk Folkeparti står til at få partiets bedste valg nogensinde. Meningsmålingerne har konstant og gennem mange måneder spået om markant fremgang til Thulesen Dahls tropper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Partiformanden selv bor i Thyregod og stiller op i Sydjyllands Storkreds. Ved det seneste valg i 2011 var han den, der fik suverænt flest personlige stemmer, nemlig 27.393.

Han slog alle andre politikere – uanset parti.

Jan Rytkjær Callesen fra Nordborg har en reel chance for at få en taburet på Christiansborg.

Jan Rytkjær Callesen fra Nordborg har en reel chance for at få en taburet på Christiansborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2011 fik Dansk Folkeparti fire mandater valgt i Sydjylland – nu siger meningsmålingerne mellem fem og seks mandater i Folketinget.

Fremgangen betyder også, at Jan Rytkjær Callesen fra Nordborg har en god chance for at komme i Folketinget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...