Tirsdag sprang Sønderborgs første studenter ud

22. maj 2013 Uncategorized

Tirsdag d. 21. maj var de første studerende på det internationale gymnasium i Sønderborg til den absolut sidste eksamen. Dermed har Sønderborg fået de første studenter – og de allerførste internationale studenter fra International Baccalaureate.

Mike Castro Lundin. Tianci Ma.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Tianci Ma er fra Kina, Mike Castro Lundin er fra Peru, Agnieszka Gajda er fra Polen og Mik Helmark er fra Danmark – de er nu alle internationale studenter, og har søgt optagelse på universiteter både i Danmark og i udlandet.

Familie og venner, der kunne møde op, ventede spændt med roser, smil og gaver – og Mike Castro Lundins forældre og storebror var sågar i al hemmelighed rejst helt fra Peru for at være her, da Mike fik huen på. De havde på flyveren i en særlig metalboks medbragt en kæmpestor, unik og luksuriøs studenterkage formet som den internationale studenterhue med spiselig kap og bånd med alle verdens flag på.

De fire studenter kan nu ånde lettet op efter 2 års intense studier på engelsk blandt elever og lærere, der for tiden tilsammen tæller 12 forskellige nationaliteter.

Agnieszka Gajda

“Det er en stor glæde for os, at vi i år kan sætte huen på de første internationale studenter fra International Baccalaureate i Sønderborg. Vi er så stolte, og vi ønsker dem et kæmpe stort tillykke,” sagde IB-koordinator Jiri Murtinger med et stort smil.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk